Prietenia virtuală

5 1 0
                                    

                  Acum ceva timp, cineva m-a întrebat ce părere am despre acesti prieteni virtuali. Le-am raspuns cu toata sinceritatea, scurt și la obiect, dar acum aș vrea să dezvolt puțin acest subiect.
            Poate că unele persoane nu cred în așa numitele "prietenii virtuale" , dar părerea mea este că din moment ce se numesc prietenii,  chiar sunt... Da, recunosc, nici eu nu am avut cele mai lungi prietenii, uneori vobeam în jur de o săptămână cu acea persoană și după uitam una de cealaltă, dar de data asta a fost diferit. Acum aproximativ un an o persoană oarecare mi-a dat mesaj. La început eram puțin  confuză, neștiind cine era acea persoană și întrebându-ma de ce mi-a dat mesaj, dar după ce am vorbit mi-am dat seama că acea fată era una din cele mai de treabă si drăguțe persoane. Și vorbind în fiecare zi cu ea ne-am apropiat destul de mult. Am început să ne cunoaștem mai bine, să ne înțelegem mai bine și am ajuns să fim prietene foarte bune. La momentul de față această fată este una din cele mai bune prietene ale mele și ne înțelegem de minune. Ea a fost lângă mine când am avut nevoie, când nu m-am simțit bine, dar și când am fost fericită.
               Deși multe persoane au spus ca această prietenie nu v-a dura foarte mult, s-au înșelat.  Noi suntem și vom fi mereu prietene bune, indiferent ce ar zice lumea.

               04.02.2018 - o dată foarte importantă pentru mine, data de când eu și prietena mea "virtuală"  ne-am cunoscut.

Tot în viațăWo Geschichten leben. Entdecke jetzt