Bölüm 34-Sen yoktun !

3.9K 160 12
                                    

Yepyeni bir bölümle karşınızdayım.Lütfen şarkıyı açınız.

************************************************************

Bu onun kokusuydu…

Onun teniydi…

Yaşlı ve kıpkırmızı gözlerimi açtığımda o çift yeşil gözle karşılaştım.Ağlamaklı sesimle;

‘Rüzgar lütfen götür beni buradan !’ dedim sessizce

Kalbim adeta kırılmış ve paramparça olmuştu,Rüzgar ise parçaları toplayıp bir araya getirmeye çalışıyordu.Hızlıca bindirdi beni arabaya.

Arkadan gelen yarıçıplak Akın’ın çığlıkları adeta kulaklarımı tırmılıyordu.Rüzgar da yüz ifademden rahatsız olduğumu anlamıştı , bir an önce ordan uzaklaşmak için bastı gaza.

Yola çıktığımızda Rüzgar sanki birşeyler sormak istiyordu ama sonradan çekinip ellerini oynatmaktan vazgeçiyordu.Benim de aklımda bir çok soru vardı aslında.Beynimi yiyip bitiren sorular…

İlk aklıma gelen soruyla başladım.Gerçekten evlenmişmiydi ?

O incecik,uzun parmaklarını inceledim beynime kazırcasına.Yüzüğü yoktu.Evli değil miydi yoksa ? Ya da evlenmiş yüzük takmıyormuydu ?

Neden geri gelmişti ? Neden beni takip etmişti ? Hem de nikah günümde…

Aklıma kurcalayan sorulardan sıyrılıp cama yasladım kafamı.O sırada dışarıda yağmur yağmaya başlamıştı.Camın dışından akan sulara,göz yaşlarım eşlik ediyordu.

 

Bir süre sonra araba durunca büyük yazlık bir evle karşılaştım.Çevresi ağaçlarla çevreli,ıssız bir yerdeydi.Ama gerçekten burası huzur vericiydi.

Arabanın kapısını açtım ve yavaşça kalktım oturduğum yerden.

Yerdeki birikmiş yağmur suları,kuyruklu bembeyaz gelinliğimi çamura bulamıştı.Gelinliğimi fark edince olanların bir kabus değil de gerçek olduğunu anlamıştım.

Rüzgar arabanın kapılarını kitledi.Ben ise çoktan kapının önüne gelmiştim,yavaşça anahtarı çevirdi.Ben de hiçbir şey söylemeden girdim içeri.

Bembeyaz mobilyalarla döşenmiş,huzurlu bir yerdi burası.Rüzgar bir şey söylemeden merdivenlerden çıktı ve bir süre sonra yanında eşofman ve bir tişörtle geldi ve bana uzattı.Yine hiçbir şey söylemedim,Rüzgar mutfağa çıkmış benim giyinmemi bekliyordu.Üzerimdeki çamurlanmış gelinliği çıkardım yavaşça.Bana verdiği tişörtle,eşofmanı geçirdim üzerime.

Ve yine o koku…

O kokuyu,içime çeke çeke,vücudumun her sinesine hapsederek giydim kıyafetleri.

Elimdeki gelinlik vücudumdan çıkardığım gibi yerde duruyordu.Ben ise koltuğa oturmuş adeta dilimi yutmuştum.

Söyleyecek ne tek bir kelimem,

Soracak bir soru sorum ancak konuşacak dilim yoktu sanki…

Rüzgar geldi bir süre sonra yanıma.Elinde bir tepsi ve içinde de iki tane sandviç vardı.Önüme koydu tepsiyi yavaşça içindeki tabaklardan birini bana uzattı.

Sanki kollarım tutmuyordu,vücudum katılmıştı sanki…

DURDUM

DURDUM

Yavaşça kalktım oturduğum yerden robot misali.Yerdeki çamurlanmış gelinliğe baktım.İçimde herhangi bir üzüntü yoktu.Sanki ben değil de başkası aldatılmıştı hem de düğün günümde.

Gözümün önüne geldi birden her şey…Rüzgar’ın gidişi,Akın ile tanışmamız ve neredeyse evleneceğimiz.Ve en son hatırladığım görüntü geldi aklıma.

Akın ile Derin’in görüntüsü…

Kendimi kaybettim o an için.Yerdeki gelinliği aldım elime ,bu gelinliği diktirmek için aylarca uğraşmış ve bir sürü provaya gitmiştim.Her şeyin ne kadar boş olduğunu alamış oldum bu hayatta…

Elimdeki gelinliği yok etmek için parçalamaya başladım.Hem hıçkıra hıçkıra ağlıyor hem de gelinliği parça pinçik ediyordum.

Rüzgar bir yandan beni sakinleştirmeye çalışıyordu.Yere çökmüş bedenimi yerden kaldırmaya çalışıyordu.Ağzımın çıktığı kadar bağırmaya başladım;

‘Sakın bana dokunma !’

‘Sen de beni bırakıp gittin Rüzgar ! Sana deli gibi aşık olduğumu bile bile başka bir kadınlasın şu anda.Benim yanımda olmadın ve hiçbir zaman olamayacaksında ! Senden nefret ed…’

Beni sustururcasına dudaklarıma yapıştı.O an ona gerçekten deli gibi aşık olduğumu anladım.Sanki midemde bir sürü tırtıl kozaya yatmış,o beni öptüğü zaman ise hepsi kelebek olup midemde dolaşmaya başlamıştı.

Kalbim...

Daha önce sanki çalışmıyordu,şimdi ise küçük bir kedi gibi titriyordu kalbim.

************************************************************************************************************************

Bomba gibi bir bölümün daha sonuna geldik.Yorumlarınızı ve votelarınızı sabırsızlıkla bekliyorum =) 

Eylül (Tamamlandı)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu