Love , Simon

26 3 2
                                    

Ennek a filmnek szándékosan az angol címét írtan ki. Mivel a magyarnak semmi értelme.

Történet

A film Simon-ról szól, akinek teljesen átlagos az élete. Csak van egy hatalmas titka. Senki sem tudja ,hogy meleg. Az internetre valaki kirak egy névtelen posztot ,amiben bevalja ,hogy homoszexuális. Simon pedig emailezni kezd a fiúval ,akibe lassan bele is szeret.

Kritika :

A film az elfogadásról szól és ezzel könnyen belopja magát az ember szívébe. Simon rettentő emberi karakter. Fél ,mint bárki abban a helyzetben. A film folyamatosan taglaja ,hogy miért nem "coming out"-olt még. Gyűjti magának az érveket ,hogy miért kéne felválalnia ,de még sem teszi meg. Simon egy igazán szerethető főszereplő.

A történet vége kifejezetten fordulatos. Hiszen Simon-nak meg kell találnia a titokzatos Bluo-t, ami nem egyszerű hiszen a valódi nevét sem tudja.

A filmnek van egy kis hibája is. Nem nagyon bontja ki a mellék karaktereket ,ami nem feltétlenül baj ,de én azért szívesen megtudtam volna többet róluk.

A film saját zenéje igen jó. Dallamos és belemászik az ember fülébe. Nagyon tetszet.

Értékelés :
10/ 10 😉 Tudom ,hogy ezt a filmet rengeteg támadás fogja érni a meleg ellenesektől ,de nem baj. Az is nézze meg ,aki nem rajongója a yaoi műfajnak. 🌈Ez a legszebb love story ,amit valaha láttam. ❤❤❤

 ❤❤❤

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jun 18, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

AjánlókHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin