1/2

8 1 0
                                    

Předchozí díl

"Ťuk, Ťuk " Dále slyšel jsem hlas paní za dveřmi, otevřel jsem dveře a rozhlédl se po třídě..

Můj pohled se zastavil na malou brunetku se kterou sem se právě před chvílí srazil , seděla na konci třídy a po chvilce se otočila mým směrem.

"Dobrý den pane Walter , jdete pozdě no ovšem nejste jediný , tak co nám o sobě řeknete?

Nestačil jsem se divit že i učitele jsou tu drzý tak proč bych také nebyl.
Nic zajímavé o mě není takže když dovolíte rád bych si sednul, celá třída propukla k záchvatu smíchu, paní učitelka se na mně nevděčně koukala a pak mi ukázala kde je moje místo.

Došel jsem ke svojí lavici ale spatřil jsem tam tu holku To si děláte prdel ne ?! Slečno jaký máte problém teď ? Nehodlám tu sedět s takovým kokotem štaci vám tohle jako problém? A dost zakřičela ženska před námi , tohle trpět nebudu jste oba po škole

Pohled Katte

Seděla jsem v lavici se sluchátka má v uších a koukala se s okna na fakt dost vysokého a krásného kluka můj typ, v tom někdo otevřel dveře tak sem se otočila jeho směrem byl to nějakej novej kluk tak sem se mu nevěnovala, až když ke mě došla ta osoba zjistila jsem že je to ten kluk co do mě vrazil, vstala jsem a na celou třídu za řvala "To si děláte prdel?! Slečno jaký máte problém teď ? Nehodlám tu sedět s takovým kokotem štaci vám tohle jako problém? A dost zakřičela ženska před námi , tohle trpět nebudu jste oba po škole .

Radši budu po škole než bejt tady sváma, "oba se ihned posaďte a je mi to jedno že se kvůli tomu po zabijete"

Myslíš si že mě těší že musím sedět s takovou egoistickou krávou, koukala se mi do očí s červenala vzteky a kroutila hlavou "usmál sem se nad tím " dál jsem se jí nevěnoval a sledoval hodinu.

Počítala si v hlavě něco že u toho musela vydávat povzdechnutí
"Můžeš toho nechat je to otravné " ,
" Ne nemůžu toho nechat , to ty sis ke mě sednul tak si s tím aspoň pár let pro trpíš blbečku" ,
"Trhni si krávo a jen pro info zvoní za 5 min kdybys ses odvážila zeptat"  "Neptala jsem se kteréne, starej se o svý věci" ,  "pousmál sem se nad ní se slovy", "ty stejnak při lezeš něco mám co patří tobě milá slečno "

"Nevědomky jsem se na něj upřeně dívala " z mého přemýšlení mě vytrhlo zvonění na přestávku

Du hast das Ende der veröffentlichten Teile erreicht.

⏰ Letzte Aktualisierung: Apr 05, 2018 ⏰

Füge diese Geschichte zu deiner Bibliothek hinzu, um über neue Kapitel informiert zu werden!

Maybe Someday,Maybe Together Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt