Starten

179 2 0
                                    

Hei, jeg heter Lizzy og er 18 år. Foreldrene mine er døde og broren min flyttet herfra i fjor, sååå jeg er vel egentlig helt alene.

Ring, ring, ring... Faen ta den ringeklokka. Det er fredag, og i dag har vi fri. Bestevennen min Beth kommer over om et par timer, vi skal på en eller annen fest. Hun er vist kjempe gira på å få seg et ligg i kveld. Kom igjen, sa hun, kanskje du møter noen.
Jeg personlig var ikke så gira på å møte noen, kanskje vi kunne hooke, og ferdig med det, men ikke no mer.
Vel jeg for uansett stikke på butikken og kjøpe øl, og frokost. Har ikke noe mer i kjøleskapet enn en muggen ost..
Da jeg kom hjem fra butikken sto Beth utenfor døra til leiligheten min, hun så trist ut. Jeg låste opp og vi gikk inn for å sette seg på den grønne sofaen midt i stua. Hun sa ingenting så jeg satte fra meg ølet og prøvde å starte samtalen. "Ehm, er du ok?" Sa jeg prøvende. Det så ut som at hun skulle begynne å gråte. "Du vet den rosa kjolen jeg kjøpte her om dagen?" Jeg nikket før hun fortsatte. "Glidelåsen røyk, jeg får ikke brukt den i kveld. Jeg har ikke no å ha på meg," sa hun og jeg prøvde så godt jeg kunne å hold en latterkrampe inne. "Det går bra Beth, du kan låne noen av meg," sa jeg. Og hun lyste opp. Hun begynte straks å banke om alt vi skulle gjøre i kveld og at det skulle bli sååå gøy. "Men Lizzy, hva skal du ha på deg?" Sa hun spørrende. Jeg gikk inn på rommet mitt og tok med en pose ut igjen. Ut av den drog jeg opp en hvit croptop, med grå paljetter på nederst i kanten og en svart lærbukse. Øynene hennes gliste. "Du kommer jo til å ha alle gutta spillende etter deg.." sa hun og lo en lett latter. Jeg lo med, også satt vi der og lo litt.

Kvelden nærmet seg og vi hadde begynt å sminke oss, eller Beth hadde begynt å sminke seg. Jeg bruker ikke sminke, er rett å slett for lat. Plutselig sa Beth noe "Gleder du deg til å ligge med noen i kveld da?" "Hæ? Hva mener du?" Sa jeg ganske forfjamset. "Jeg mener gleder du deg til å ha sex i kveld?" Sa hun. "Jeg skal søren meg ikke ha sex i kveld jeg," sa jeg nesten litt surt. Hvorfor var jeg sur, hadde jo ikke no grunn til det jeg. Beth var ferdig med å sminke seg. "Sorry, for at Jeg skreik til deg i stad. Kom så stikker vi," sa jeg også gikk vi ut døra.

_____________________________________

Ok, dere da var jeg ferdig med første kapittel. Gjerne vote og kommenter. 🦄🖤😘

The one night standWo Geschichten leben. Entdecke jetzt