Mitt liv som Zoe (zoewhore)

67 0 0
                                    

Hej jag heter Zoe och är nu 21 år, nu är mitt liv äntligen perfekt men det har det verkligen inte varit under min uppväxt. Låt mig nu berätta min historia vi börjar när jag var 6 år:

Mitt perspektiv (mitt pers):

Jag vaknade upp i min säng utav mamma och pappa som bråkade som vanligt, dem kommer aldrig överens om något. Jag steg upp och tog på min ett par vanliga jeans och en tröja med en häst på, det var en av de lilla antal kläder jag hade. Jag har inte så mycket saker utan det är mest saker som mormor och farmor och farfar köper (min morfar är död). Eftersom mamma och pappa inte bryr sig om mig och jag var tydligen oönskad när jag föddes och är ett "one night stand" barn. Sen jag var 4 har jag fått ta hand om mig själv te.x  så gör de ingen mat till mig för dem bara dricker hela tiden och ignorerar mig, ja de låtsas som o jag inte finns. En gång när de kom hem från en club var de helt konstga och började slå mig och dra i mitt hår, men det har inte hänt mer efter den gången som tur är.

När jag gick in i köcket kände jag lång väg hur det luktade sprit och då förstod jag att det skulle bli en lång dag dem tjatar alltid om att de längtar tills när jag ska bli 13 för då ska tydligen någon gubbe som heter Harry Styles

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 02, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Mitt liv som Zoe (zoewhore)Where stories live. Discover now