Lise'nin ilk günü bu kadar kötü geçemezdi !

14 1 0
                                    

18/09/2017
Merhaba günlüğüm. Bugüne çok heyecanlı başlamıştım çünkü bugün lisedeki ilk günüm olacaktı. Bugüne kadar hiç arkadaşım olmayışını bu sene unutacağım ve yeni arkadaşlar edinecektim.

Sabah okula gitmek için  otobüse bindim. Okuluma geldim. Tüm iyi niyetimle ve güler yüzümle sınıfa girdim. Yanı boş olan birinin yanına gidip "oturabilir miyim" dedim. Sence o ne dedi? "Yürü git bee! Ezik. Oturamazsın" ilk şokumu bu şekilde yaşadım. Yanına gittiğim hiç kimse yanında oturmamı istemedi. Neden? Ben onlara ne yapmıştım?

Ben de çaresiz bir şekilde en arka sıraya geçtim. Neden  sonra yanıma kaba saba,serseri görünümlü biri gelip iğrenç şivesiyle "kalk lan burdan" dedi. Kalkmadığım için okul üniformamdan tutup yere fırlattı beni. Bütün sınıf birden gülmeye başladı ve çocuk bana bir tekme attı.

Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yoktu. Üstüm mahvolmuştu. Başka bir sıraya gidip ağlamaya başladım. Biri de yanıma gelmedi. O andan itibaren o okuldan nefret etmiştim. Ağladığımı gören herkez dalga geçmeye başladı.

Dahası var. Başım sırada olduğu için öğretmenin geldiğini fark edememiştim. Yani ayağa kalkmamıştım. Ve birden birinin kafama vurduğunu hissettim. Kafamı kaldırdığımda hoca bana tiksinir gibi bakış attı. Ve birsürü sey söylemeye basladı. Ve beni okul üniformamdan tutup  dislipline götürdü. Gerçekten disipline gitmek için çok saçma bir sebepti. Koridorda ayna vardı 1 saniyeliğine kendimi gördüm. Gerçekten sabah kendime baktığımdan çok farklıydım.

Ve ondan sonraki dersler bana işkence gibi geldi. O gün benim lisedeki ilk günümdü. Bu kadar kötü şeyler yaşamamam gerekiyordu. 'Lisenin ilk günü' denilince bunları hatırlamak çok kötü. Her defasında senin üzülmen çok kötü. Daha mutlu olmak için ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok günlüğüm. Sen de bazen üzülüyo musun? Beni anlıyor musun?

Biliyo musun günlüğüm  çok duygusal olduğum ve Melanie Martinez dinlemeyi çok sevdiğim için ortaokulda benimle "cry baby" diye dalga geçtiler. Ama benim Melanie'ye olan sevgim,onların alay konusu olurkenki üzüntümden daha fazla <3


To już koniec opublikowanych części.

⏰ Ostatnio Aktualizowane: Aug 24, 2017 ⏰

Dodaj to dzieło do Biblioteki, aby dostawać powiadomienia o nowych częściach!

Cry Baby'nin kasabasında yaşayan bir çocukOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz