Ny start

17 1 0
                                    

Jeg sad i min egen verden og spiste morgenmad, glæder du dig til og starte i din nye klasse??, "hvad? Glæder du dig sagde min mor igen, "ja det gør jeg vel" svarede jeg, men er ikke rigtig glad for skole siden det der skete på den sidste skole, hvor nogle piger pissede mig af, og nå jeg bliver sur kan jeg ikke skjule min hemmelighed.
Jeg var lige kommet hen på min nye skole og skulle finde kontoret fordi at jeg skulle have min nye skole skema.
Men hvor er kontoret så henne.
"Av" jeg var gået i mine egne tanker igen og ikke harvede set mig for og gik ind i en dreng, jeg så ham ind i øjnene og fik en mærkelig, men dejlig følelse iden i, han harvede de smukkeste mørke brune øjne, og det flotteste lyse brune hår, du må være ny her, sagde han og jeg var ude af mine egne tanker "j ja det er jeg" fik jeg stammet frem, kan jeg så hjælpe dig med noget, spurgte ham "vis du ved hvor kontoret er så ja" det ved jeg godt hvor er skal jeg følge dig der hen? Spurgte han med den mest vidunderlige stemme, jeg nåde ikke engang at svare ham før vi allerede  var henne ved kontoret, jeg gik ind på kontoret og ham den virkelig hotte fyr gik vist til time.
Jeg fik mit skema og blev vist hen til min klasse, som lå okay langt fra kontoret (det er en meget stor skole)
Der vi var henne ved min klasse, skulle det som jeg var mest bange for og det var at møde min nye klasse, men der jeg kom ind i min klasse så alle helt glade ud for at se mig selvom at jeg var ny og blev helt glad inden i af det, men i det der jeg så han den hotte fyr jeg mødte på gange sad bagerst i lokalet, blev jeg helt stum også kunne jeg ikke engang finde ud af at forklare til min nye klasse om hvem jeg enligt var, fordi  jeg var dybt inde i min egen lille verden igen, men da de andre piger så hvem jeg sådan over kiggede på fik jeg sendt dræber blikke tilbage der nærmest sagde du rør ham ikke han er min.
Jeg satte mig ned på en tom plads som var okay tæt på ham den virkelige lækre fyr.
Har fri om ca en time, det har været en dårlig start udover at jeg mødte Luke (Luke er den lækre fyr)
Men alle pigerne hader mig vist allerede fordi jeg for kastet papir i hovede, og på hver eneste papir står der han er min, men jeg ignorerede det bare og harvede lidt opgivet det med Luke for han kan jo gå hver en pige og hvad vis han viste min hemmelighed, han ville sikkert bare tro at jeg var en freak som virkelig manglede hjælp, og jeg er ikke ligefrem den pæneste pige i den her klasse, har klamt langt krøllede orange hår og de mest grimmeste grønne øjne man kunne tænke sig, så ville ikke have en chance hos ham.
Det var aften og jeg harvede ikke spist særlig meget i dag fordi jeg bliver ved med og tænke på Luke, så lå bare i min seng og tænke på hvor fantastisk han er.
Det hele blev sort og jeg sov.

Håber i kunne lide det rigtig første kapitel om Angel's liv.
Jeg skal nok prøve at være så aktiv som muligt så ikke kommer til og vente for lang tid med og komme videre i denne historie.

Chegaste ao fim dos capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Mar 31, 2017 ⏰

Adiciona esta história à tua Biblioteca para receberes notificações de novos capítulos!

A Fallen Angel (danish) Onde as histórias ganham vida. Descobre agora