BECERİKSİZ

2.6K 176 22
                                    

Her gecen gün okuyucularım çoğalıyor  ama vote verilmiyor. Cidden çok üzülmeye başladım .  Kitap beğenilmiyor mu diye düşünüyorum ve içimden yazmak gelmiyor bu bir tirip falan değil yazar trip atiyor demeyin . Sadece düşüncelerinizi ve Oylarınızı almak istiyorum . Bu arada yayımlanan bòlüme en çok yorum yapan kişiye diğer bölümü İtilaf edicem tabi vote de vermesi gerek.Iyi okumalar.

BU ARADA 1 K OLDUK ÇOK MUTLUYUM O ZAMAN SEVINÇ DANSLARI .

Alaradan:

Acaba abim ne yaptı öf çok merak ediyorum. Kesin o salak herseyi eline yüzüne bulaştırmıştır. AbimI unutup instagrama girdim canım Dylan O'briencığıma baktım şeker ya . Ve ayıcığımı aldım yüzünde Dylancığımın fotoğrafı vardı ben yapıştırmıştım . Yaşasın zeka teşekkürle Türkiye.

Ayıcığıma sıkı sıkı sarıldım telefondan bildirim geldi.

Gönderen : Marsupilami
Camı aç ama sakın çığlık atma .

Ne oluyor be Serenat falan mı yapacak Bu bana teallam ya cama gittim evet mesaj yazmadım kontörümü boşa harcayamam. Camda Çağrı bildiğin Çağrı tırmanmış Oha . CamI açtım.

"Ne yapıyorsun camdan ne işin var. "

"Bugün dedimki ben bu Alaraya çok yardım ettim bunun bir karşılığı olmalı geldim ."

"Annemler evde biri görürse ağımıza biplerler ."

"Evde kimsenin olmadığını biliyorum ."

"Nereden biliyorsun evi mi gözetliyorsun sapık inanmıyorum  camdan bana baktın Oha sapık var ."

"Bir dakika içinde cidden kafanda bu kadar şey mi kurdun. Hayır sadece annenler kuzenimin yan binasına gittiler onları gördüm abinin de işi olduğunu biliyordum müneccimlik falan yapmadım."

"Ha niye geldin ne yapıcaksın . ''

''Ben yapmayacağım biz yapacağız ."

"tövbe tövbe ne diyorsun sen diye" çemkirdim.Embesil ya göt yavrusu .

''Hemen fesat anla zaten ama çok istiyorsan o da olur ."

''Sus be "

Al dedi ve bir kutu uzattı . Bende heyecanla açtım. Bu benim bugün kuyumcuda gördüğüm ve beğendiğim kolye inanamiyorum .

Medya Alara 'nın kolyesi

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Medya Alara 'nın kolyesi

"Şey ben bunu alamam bu çok pahalı yinede çok teşekkür ederim ama bunu kabul edemem ." Çağrının yüzü düştü ama kabul edemezdim.

"Sana soru sormadım istiyor musun ? yada istemiyor musun ? diye al ve tak."

Canıma minnet hem bu kolye harika tamam mı ? "Çok teşekkür ederim"  dedim ve Çağrıya sarıldım . O da bana sarıldı böyle birkaç dakika sarıldık. Ben ayrıldım ve kolyeyi taktı.

KAFAMA GÖRE #wattys2018Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu