Lisa élite.

67 3 0
                                    

                     Első rész
Lisa 16 éves lány. Három testvére van Luca Léna Laura ők hármasikrek ezért nem nagyon jönnek jól Lisával. Egyik nap nagyon összevesztek.Lisa elment Gabihoz a legjobb barátnőjéhez és ott maradt nála egy egész napot Lisa anyukája és apukája nagyon aggódik mert Lisa nem ment iskolába az nap. Majd Lisa három nap múlva
visszament családjához azt hitték hogy mindenrendben ,de Lisa tanulmányi eredménye  leromlott ami azt jelentette hogy anyukája és apukája szoba fogságba küldték 1 hónapra És nagyon furcsállták hogy vajon miért romolhatott le az átlag ötösről egyesre vajon miért?
. Második rész
Lisa egy fiú miatt rontotta el tanulmányát. Mostanában éjszakánként csak a fiúra tud gondolni vagy éppen a fiúval megy bulizni amit persze szüleinek nem jelent be.Ilyenkor mikor szülei már alszanak felkel tettetett alvásából és kiugrik az ablakon. A fiút Nógrádi Bencének hívják.Ám azonban a szüleinek egy titkos beáruló elmondja Lisát. Amikor Lisa hazajön az iskolából szülei számon kérik hogy hová megy esténként.Ebből nagyon nagy botrány lett, Lisa összeveszet szüleivel és szintén Gabihoz ment azonban még azt nem tudja hogy a titkos bejáró Gabi volt hogyha ez kiderül ebből nagyon nagy botrány lehet de Gabi ettől nem félt nem tartottam helyesnek hogy barátnője szülei előtt titkolja hogy van barátja ráadásul a suli legrosszabb fiúja Bence , de be kell látnia hogy barátnője így érzi jól magát és az ő élete és nem avatkozhat bele. De vajon ki fog derülni hogy Gabi A titkos báró? Ennek még nincs vége több része is lesz majd lehet hogy abban kiderül....
.                Harmadik rész
Lisa már egy hónapja nem hajlandó iskolába menni ezért szülei az Össze és informatikai kütyüjét elkobozták. Lisa így tehát újra összeveszett szüleivel azonbam ez súlyosabb volt mert közölte hogy Nógrádi Bencéhez a barátjához fog költözni és nem jön vissza többé szülei próbálták visszafogni ami sikerült de nem sokáig amint szülei elmentek és rábízták a házat Lisa elszökött elvitte ruháit cuccait és mindenét. Anyukája apukája már nem tudta hogy ki az forduljon Lisa most végleg eltűnt sehol sem találják Gabi nál sem volt ő sem tudja hogy hol lehet. Ám Gabinak eszébejut hogy hol lehet Lisa eszébe jutott  barátnője szerelme Nógrádi Bencére  már csak azt kellett kitalálniuk hogy vajon hol lakhat ez a Bence. Szülei dühösek testvéreit meg sem rázta ez az eset. Apukájának eszébejut hogy a telefonján van egy alkalmazás ami tudja követni lista telefonját így rájönnek hogy hol lakik ez a Bence: Budapest 18. kerület Váczi út .

                  Negyedik rész
Apukája beront Bence lakásába Bencét látván rájön hogy ez a gyerek sokkal idősebb mint az ő 16 éves lánya. Ez a Bence 20 éves volt legalább. Apukája Nagy ordítás elfogadja a fiatal párt Lisa nem is érti hogy vajon miért tört így apukája rájuk. Lista újra szobafogságot kapott amiért nagyon dühös volt ismét de ez már túl lőtt a határokat olyan sok veszekedésen ment keresztül hogy elment onnan apukája majdnem megverte őt. Végül anyukája és apukája nyugodt körülmények között otthon Bence nélkül megbeszélték hogy vajon miért romlott ennyire tanulmányi eredménye.Nem lehet többet ezzel a Bencével kiderült hogy Gabi volt a titkos besúgó Lisa nem volt rá dühös hisz tudja hogy Gabi mindig csak jót akart neki Így végül kibékültek szülei és Lisa , testvéreivel megbeszélte hogy ne közösítsék ki őt így Lisának is szüleinek is és testvéreinek is jó volt Gabi látta hogy visszatért a jó útra egyesről felfejlődött ötösre meg szülei testvérei és barátai is nagyon örültek. Egy jó jegy és jár hat  bulizni de persze minden csak mértékkel.


                  VÉGE.    VÉGE.     VÉGE.

Lisa életeDär berättelser lever. Upptäck nu