11

4.4K 176 16
                                    

Buse bağırdığında ikimizde birbirimize vurmayı kestik.

Abi sen de ayağa kalk. Emre seni de ben arkadaşım gibi gördüm. Bu olayı olmamış sayıyorum. Tamam mı. Gizem abla ütfen gidebilir miyiz?

Gizemle Buse dışarı çıkarken Efsane de ayağa kalkarak bana şunları söyledi.

Kardeşim yanında, yakınında bir daha seni görürsem bil ki bittin.

Ben de arkalarından baka kaldım. Bardan çıkıp motoruma binerek eve doğru yol aldım.

BUSE' DEN

Emre benim hakkımda nasıl böyle birşey düşünebilmişti anlamıyorum. Kendimi çok kötü hissediyordum. Arabaya bindiğimizde abimin şu sözleriyle karşılaştım.

Onunla ne görüştüğünü, ne konuştuğunu duymayacağım Buse!

Ve sonra önüne dönerek anahtarı kontakta çevirerek arabyı çalıştırdı ve yavaşça ayağını debriyajdan çekerek gaza bastı. Arabayı çok hızlı kullanıyordu. Ama şuan bu benim hiç umrumda değildi. Eve gitmemiz için dönüş yapmamız gerekiyordu. Dönüş yaparken bir araba hızlıca bize çarptı. Biz bağrışarak anlamsız hareketler yapıyorduk. Belki de hayatım buraya kadardı. Belki de ölecektim. Araba bir kaç takla atarak durdu.

Yazar' dan

Heryerden dumanlar çıkıyordu. Çarpışan iki arabadan da. Etraftaki yayalardan biri hemen ambulansı arayarak kaza olan yerin adresini verdi. Efsane arabadan uçmuş asfaltta yatıyordu. Biraz biraz kendine geliyordu. Başı kanıyordu. Yavaşça ayağa kalktı. Dengesiz dengesiz arabanın yanına doğru yürümeye başladı. Hem  de ağlıyordu. Kardeşi ve sevdiği kız arabada kanlar içindeydiler. Buseyi çıkarmaya yeltendi ama yapamadı. Buseyi çıkarmaya başladı. Zar zor Gizemi arabadan çıkarabilmişti. Gizemi diğer insanların yanına çekerken bir patlama sesi ve bir ışık gördü.  Arkasına döndüğünde araba yanıyordu. Kardeşinin olduğu araba. Koşmaya başladı. Bağırmaya başladı.

Buseeee. Kardeşimmm.

Ama arabaya varamadan iki kişi tuttu onu.

Bırakınn beni. Kardeşim orda onu kurtarmam lazım. Benim yüzümden. Benim yüzümden allah kahretsin.

Kardeşim dur. Artık sen birşey yapamazsın.

İtfaiyeyi de aradılar. İtfaiye olay yerine yakın olduğu için ambulansla aynı anda geldiler. İtfaiye arabayı hemen söndürür söndürmez ekipler Busenin arabadan yanmış vücudunu çıkardılar. Diğer arabadaki insanları çıkartıp Gizem ve Efsaneyi de alarak hastaneye gittiler. Hastaneye geldiklerinde Gizemi hemen ameliyata aldılar. Efsaneyide normala bir odaya aldılar. Efsanenin işi bitince hemşire çıkarken Efsane bağırmaya başldı.

Nen kardeşimin yanına gitmem lazım. Lütfen.

Ayağa kallarak hızlıca yğrümeye başladı. O anda içeri uzman bir doktor girdi. Efsaneyi sakinleştirerek yanına yaklaştı.

Bak genç iki kızdan birinin şuan duruma ciddi. Yanmış olan kız ise o olay yerinde zaten hayatını kaybetmiş. Başın sağolsun.

Dedi ve doktor odadan çıktı. Eefsane bağırarak ağlamaya başladı. Odadan çıktı. Giden doktoru durdurarak;

Kardeşim nerede? Onu görmek istiyorum. Nerede?

Mo morgta.

Koşarak ve ağlayarak morga gidiyordu Efsane. Doktor da peşinden geliyordu. Morga geldiğinde Doktor adama kapıyı açmasını söyledi ve Efsane içeri girdi. Kardeşi morgtaydı. Yeni koyuyorlardı. Hdmen yanına gidip yanmış yanaklarından öpmeye başladı. Doktor ve görevli onun kollarından tutarak doğrulttu.

Bu benim kardeşim olamaz. Benim kardeşim yaşıyor.

Diyerek yere çöktü. Doktor ve görevli yanından ayrıldı. Birkaç dakika kardeşinin o cansız bedeniyle baş başa kalsıktan sonra morgtan çıktı. Nereye gittiğini bilmeden yürümeye başladı. Camdan odada olan insanlara bakıyordu. Bir diğer odaya baktığında hemen cama yaklaştı. Gizem burada yatıyordu. Odaya girdi Efsane. İçeride kimse yoktu. Yanına oturdu. Ağlamaya başladı.

Hep benim yüzümden. Allah kahretsin!

Gizem konuşmaya başladı.

Bu s-senin suç un d değil. Benim suçum.

Biraz bekledi ve sözlerine devam etti.

Ben sana d dış arı çıkmak için ıs ısrar etmeseydim. Böyle olmayacaktı.

İkiside ağlamaya başladılar. Odaya Busenin babası Mehmet, Efsanenin annesi Melis odaya telaşlı bir şekilde girdiler.





Merhabba arkadaşlar,

Bu bölümde de aynı şeyler geçerli. Yorum ve beğeniiiiiiiii...... 😄😃😀😊😚😉😘😜😁😎😱😏😇😕😐😑😮😅😝










ÜVEY KARDEŞİMKde žijí příběhy. Začni objevovat