Resimdeki Kız

2.2K 131 19
                                    

Tom isimli bir çocuk sınıfta matematik dersi görüyordu, okulun bitmesine 6 dakika vardı. Ödevini yazarken bir şey dikkatini çekti.Sırası pencerenin yanındaydı,kafasını o dışarı çevirdi ve çimenlere baktı. Çimenlerdeki şey resme benziyordu. Okul bittiğinde, resmi gördüğü yere başkasının almasını engellemek için çok hızlı bir şekilde koştu.Resmi aldı ve gülümsedi, resimde hayatı boyunca gördüğü en güzel kız duruyordu. Kızın elbisesi vardı ve altına tayt giymişti,ayakkabıları kırmızıydı. Ve elini barış işareti yapıp poz vermişti.Resimdeki kız çok güzeldi, onunla buluşmak istedi,bu yüzden bütün okulu gezip herkese kızı daha önce görüp görmediklerini sordu. Ama sorduğu herkes ''Hayır.'' dedi. Hayal kırıklığına uğramıştı.Eve geldiğinde,kız kardeşine kızı tanıyıp tanımadığını sordu,ama ne yazık ki kız kardeşi de ''Hayır.'' dedi. Çok geç olmuştu, bu yüzden üst kata çıktı, resmi yatağının yanındaki masaya koydu ve uyudu.Gecenin bir yarısında Tom penceresinden gelen ''Tık'' sesi yüzünden uyanmıştı. Ses bir tırnağın tıklamasına benziyordu. Korkmuştu. Tıklama sesinden sonra kıkırdama sesi duydu. Pencerenin orada bir gölge gördü, bu yüzden yataktan çıktı,pencereye doğru yürüdü,açtı ve kıkırdama sesini takip etti. Sesin geldiği yere ulaştığı anda ses kesildi.Ertesi gün komşularına da kızı tanıyıp tanımadıklarını sordu. Herkes ''Üzgünüm,hayır.'' dedi. Annesi eve geldiğinde annesine bile kızı bilip bilmediğini sordu.O da ''Hayır.'' dedi. Tom odasına çıktı,resmi masasına koydu ve uyudu.Yine bir tıklama sesi yüzünden uyanmıştı. Fotoğrafı eline aldı ve kıkırdama sesini takip etti. Yolun karşısına geçerken, bir araba aniden ona çarptı. Resim elindeyken ölmüştü.Sürücü arabadan çıktı ve yardım etmeye çalıştı,ama çok geçti. Sonra resmi gördü ve aldı.Resimde tatlı bir kız 3 parmağını göstererek poz vermişti..

~~~~~~~~~~~~

TEOG'a çalıştığım için eskisi gibi hergün ardarda hikaye atamıyorum özür dilerim. Yine de elimden geldiğince  atmaya çalışacağım.
Bu arada lütfen şu TEOG zamanında olsun normal zamanda olsun, hikayeyi yazmak için, bulmak için falan uğraşıyorum lütfen vote atmayı unutmayın yoksa hikaye sırası yükselmez, 13. ydüm ama voteler düştüğünden beri şu anda 16. yım, bi ara 29 a kadar bile düştüm. Kısacası lütfen vote atmayı unutmayın❤

Korku Vakti (Kısa Korku Hikayleri) #Wattys2017Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin