Gelecek

1K 34 15
                                    

Medyadaki Maxxine
Lily'nin bağırmasıyla etraf inledi " BIRAK BENİ POTTER! SEN NE HAKLA BENİM BELİMİ TUTARSIN? SANA İNANAMIYORUM! HEMEN BIRAK BENi !"
James elini Lily'nin belinden çektiğinde, Lily sinirden kıpkırmızı olmuştu.Maxxine ise etrafı incelmiyordu. Birden kapasına bir yaprak düştü, ama bu olamazdı, ilkbahardaydılar ve yaprakların dökülmesi son derece saçmaydı. Lily'nin kolunu dürttü ve dedi ki
Maxxine: Lils, bak. Dedi ve ağacı gösterdi. Lily de bu işte bir terslik olduğunu anlamıştı ama olayı henüz çözememişti. James ve Sirius a baktı, birbirlerine bakıp sırıttıklarını görünce, Maxxine'e baktı Maxxine de ına bakıyordu. İkisi de aynı anda " Bize bir açıklama yapıcak mısınız ?" Dediler. James ve Sirius onlara döndüğünde James konuşmaya başladı. "Şu anda gelecekteyiz Kızıl ve Mavili. "
Lily: Ne? neden? Nasıl?
Sirius: Şu durumda bunlar çok mantılı sorular.
Max: Sizin mantıkla işiniz olmadığını biliyoruz, Black, peki Nasıl geri döneceğimize dair bir fikir üretmek için o aşırı sivrizekanı kullanabilir misin?
Sirius: Kullanırım, hatta kullanıcam. Dedi ve Zaman döndürücüyü gösterdi.
Lily: Peki neden bunu yaptınız?
James: Çünkü merak ettik.
O sırada 4 çocuk onlara doğru geliyordu. Dalmış ve onları fark etmemiş görünüyorlardı. Hararetli Hararetli birşeyler tartışıyormuş gibi görünüyorlardı. Bu sırada James, Sirius, Lily ve Maxxine'nin gözleri o dörtlüye çevrilmişti. Yanlarına geldiklerinde ağacın altında duranları ilk fark eden kabarık kahverengi saçlı bir kız olmuştu, diğerlerine de bunu söyledikten sonra artık karşılıklı birbirlerine bakıyorlardı. Aralarından sarışın bir kız Sirius'a bakarak konuştu " Ben seni tanıyor muyum?"
Sirius:Sanmıyorum ama tanışabiliriz. Ben Sirius Abernatly, ve sende? Dedi sondaki e yi uzatarak.
Sarışın kız:Bu çok tuhaf, biliyor musun benim babamın ismi de Sirius. Bende Rayly Black.
Sonra siyah dağınık saçlı yeşil gözlü bir çocuk konuştu. " Bende Harry, Harry Potter."
Aralarından kızıl saçlı bir çocuk konuştu, ben Ron, Ron Weasley"
Sonra onları ilk fark eden kız konuştu, " bende Hermonie Granger" dedi. Hepsi birbirini tanıttıktan sonra karşılarındaki dörtlü beyninden vurulmuşa dönmüştü, kısa bir zaman sonra kendilerine geldiklerin de James, onları kafadan salladığı isimlerle tanıtmaya başladı "Ben, Sam Wolf, Chris Darlington, Emily Stone, ve -tanıştınız zaten- Sirius Abernatly.
Lütfen yorum ve beğeni gelsin kitabı yayınlayalı daha çok olmadı ama her hafta 1 beya2 bölüm gelicek. Sihirli kalın...

Você leu todos os capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Sep 11, 2016 ⏰

Adicione esta história à sua Biblioteca e seja notificado quando novos capítulos chegarem!

Lily Evans ve ÇapulcularOnde histórias criam vida. Descubra agora