11.bölüm | Öfke

14.8K 1K 316
                                    

Medya; Adela

Adela eğitim alanının etrafında koşuyordu. Kaç tur döndüğünü unutmuştu. Sinirini kendinden çıkarıyordu. Hayal kırıklığına uğramıştı. Rodrigo'nun biraz olsun değiştiğini düşünerek yanılmıştı. Rüyanda seni koruyacağını söyleyen kişi o değil diye kendine hatırlattı.
Bakışlarına kanma bir daha!

Adela hızını biraz daha arttırdı. Ayaklarının altı acıyordu ama pes etmeden koşuyordu. Biri kolundan tutup çekinceye kadar koşmaya devam etti. Dimitri sinirle Adela'ya bakıyordu. "Yorgunluktan bayılmaya niyetlisin galiba."

Dimitri Adela'yı sürüklemeye başladı. Silah duvarından Adela'nın hançerlerini aldı ve Adela'ya uzattı. Adela hançerlerini eline aldığında Dimitri de bir kılıç alıp karşısına geçti. "Bu sinirli halini bir daha bulamayabilirim. Yeni şeyler öğrenmek için mükemmel zaman."

Adela hızla Dimitri'ye saldırırken Dimitri birkaç hamle ile Adela'yı silahsız bıraktı. Adela ne olduğunu anlamadan elleri boş kalmıştı.

"Hançerlerini kaybettin. Ne yapacaksın?"

Dimitri kılıcını Adela'ya doğru vurduğunda Adela zorla kaçtı. Dimitri konuşmaya devam etti. "Durumu eşitle ve kılıcımı almaya çalış."

Dimitri yine Adela'ya kılıcını savurduğunda Adela hızla kaçıp Dimitri'nin kılıcını tuttuğu elini tuttu ve diğer eli Dimitri'nin boşta kalan elini kavradı.

"Güzel. Artık şu mesafede sana kılıçla vuramam ama kılıçla vuramam..."

Dimitri kafasıyla Adela'ya vurduğunda Adela geri çekildi. Elini burnuna götürdüğünde eli kana bulandı. Adela şaşkınca gözlerini kırpıştırdı ve Dimitri'ye baktı. "Bu da neydi?"

Adela sinirle Dimitri'ye doğru harakete geçti. Dimitri kılıcını yere attı ve Adela yaklaştığında Adela'nın yumruğunu havada tutup kendisi Adela'ya yumruk attı. Adela'nın kafası yana döndüğünde Adela diğer eliyle Dimitri'nin karnına yumruk attı.

"Hadi ama Adela. Daha fazlasını yapabilirsin. Hareketlerimi izle ve dinle. Odaklan Adela! Öfkeni doğru kullan."

Adela geri çekildi ve tek eliyle burnunda ki kanı sildi ve Dimitri'nin hareketlerini izleyip dinledi. Her ne kadar istemese de Rodrigo'yla yaptıklarını hatırladı. Ona vuracakmış gibi odaklandı. Dimitri'ye doğru ilerledi. Dimitri Adela'ya doğru yumruğunu salladığında Adela eğildi ve bu sefer o Dimitri'nin suratına vurdu. Dimitri Adela'ya bakıp güldü. Çabuk öğreniyordu ama hala çok yetersizdi. Her ne kadar Adela kaçmaya çalışsa da yumruğunu Adela'nın karnına geçirmişti. Adela nefesi kesilerek yere düştü. Nefes almaya çalışsa da nefesini hissetmiyordu. Suratında yaralar açılmıştı. Dimitri eğilip onu yerden kaldırdı. Adela Dimitri'nin elini tutup kalktığında suratına bir yumruk daha yedi ve kendini yine yerde buldu.

"Rakibine asla güvenme. Şimdi yerden kalk."

Adela ellerinden destek alarak zor da olsa ayağa kalktı.

"Kolunu kalkanın olarak kullan!"

Dimitri Adela'ya yumruk attı ama Adela Dimitri'nin dediği gibi kolunu kaldırıp engelledi. Bu, aynı şekilde bir süre devam etti. Dimitri bu süre içinde Adela'yı alıştırdı ve sonra ardı ardına attığı yumruklarını hızlandırdı ve Adela engelleyemeden bir yumruk daha attı. Adela tekrar yere düştüğünde yerden kalkmadı. Dimitri onu daha fazla zorlamadı ve ara verdi.

Adela bir süre yerde yatıp gökyüzünü izledi. Gökyüzü maviydi. Her zaman olduğu gibi. Akrepol bir cennetti. Buna emindi. Etrafta çalışan öğrencilerin sesleri tüm bu güzelliği bozuyor diye düşündü. Bulutlar rüzgarla birlikte yol alırken Adela'nın görüş acısına Mega girdi ve elini Adela'ya uzattı. "Dimitri seni fena hırpalamış. Silahsız dövüşmek bazen daha zor olabiliyor."

GİRİFT : YöneticilerDär berättelser lever. Upptäck nu