0.1

7 0 1
                                    

Riley Coverrevery de 16 jarige terordwerg van Secrethomes de hoofdstad van Emordone

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Riley Coverrevery de 16 jarige terordwerg van Secrethomes de hoofdstad van Emordone. Riley Coverrevery de docht van zwaard meester Coverrevery. Riley Coverrevery het zusje van de gebroeders Coverrevery. Riley Coverrevery uitgehuwelijkt aan de kroon prins van Emordone. Niet echt haar idee.

Nee Riley kort voor Lillayla Riley Clairette Penelope Seraphine Coverrevery. De 'red head' rond razend op een paard of is de kleine kindjes van de hofhouding van kasteel Sharpen aan het leren hoe ze zich zelf moeten verdedigen.

Ja, Nee het gaat em niet echt worden in het kasteel voor Riley ook al is ze er al iedere dag alleen dan niet zicht baar maar om de keuken te plunderen voor de armen of om gewoon om de koninklijke familie te irriteren.

Kroon prins Christopher Quintillianis Neverthougtig jr

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Kroon prins Christopher Quintillianis Neverthougtig jr. De kroon prins die op is gevoed wetende dat hij nooit iets zou missen wat aan zijn koninklijke hartje begeert. 'een arrogante zak' als je het de hofhouding zou vragen van kasteel Sharpen. Een grootse zwaard vechter en een echte vrouwenverslinder, niemand van het tegenovergestelde geslacht blijft veilig. jong of oud iedereen valt voor deze koninklijke leeghoofd volgens Toby hoofd van de wachter's van het kasteel.





Deze twee, die het nou niet echt met me kaar kunnen vinden. Gaan samen vele problemen mee maken die ze dichter bij me kaar brengt wie weet. Zie jij het al gebeuren?

Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: Jul 30, 2016 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

To live in à Castle Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora