47

5.8K 211 2
                                    

Řekl mi toho hodně. Zase jsem mu byla blíž, než kdy předtím. Přišlo mi, že každý den, co jsme byli spolu, jsme byli silnější a silnější. A já byla čím dál tím víc zamilovaná do Harryho Stylese; kluka, kterého jsem donedávna nasnášela. Tohle všechno jsem si uvědomila až ráno, když jsem se vzbudila a dívala jsem se na spícího Harryho. Byl krásný. Jeho rysy byly tak jemné, když spal a jeho dech byl klidný. Vlasy mu padaly do obličeje a jeho řasy se takhle zdály delší, než doopravdy byly.

Do budíku zbývalo asi pět minut a já si každou vteřinu vychutnávala. Pohled na Harryho byl dokonalý. Vyrušil mě až zvuk mého budíku a já se natáhla pro mobil a vypla budík. Slyšela jsem, jak si Harry stěžuje a něco mumlá a otočila jsem se na něj. Měl zavřené oči a přes hlavu si dal polštář a myslel si, že mu to v něčem pomůže.

"Harry, musíme vstávat,"  řekla jsem a on něco zamručel do polštáře, ale já mu nerozuměla.

"Harry," řekla jsem znovu trochu více naléhavým tónem. Času jsme měli dost, ale já měla vždycky potřebu vstávat aspoň o půl hodiny dříve, než bylo potřeba.

"Myslím, že dneska nevstanu," řekl Harry a já se zasmála. Potom mě napadlo něco, co ho rozhodně probudí.

"Já myslím, že vstaneš," řekla jsem spíš pro sebe, než pro něho a potom jsem ho políbila na odhalenou kůži těsně nad lemem jeho boxerek. Všimla jsem si, jak  mu naběhla husí kůže a usmála jsem se. Potom jsem mu párkrát přejela rukou po  jeho přirození, které bylo zakryté látkou boxerek, a ucítila jsem, jak pod mým dotekem tvrdne.

"Gee?" zeptal se Harry a já se na něj podívala. Na tváři měl zvláštní úsměv, řekla bych, že trochu nervózní. Polštář, který měl před chvílí na hlavě, ležel vedle něj a díval se na mě, co dělám.

"Říkala jsem, že vstaneš.. Ale až po tomhle," řekla jsem a potom jsem odkryla látku jeho boxerek a těsně před mým obličejem vykoukl jeho penis. Takhle zblízka byl ještě větší, než normálně. Vzhlédla jsem k Harrymu a usmála jsem se na něj. Všimla jsem si jeho strnulého pohledu a trochu jsem se pro sebe usmála. Tohle rozhodně nečekal...

Chytla jsem jeho přirození do pravé ruky a párkrát po něm přejela. Harryho výraz byl k nezaplacení. Potom jsem udělala něco, co jsem nečekala dokonce ani já. Strčila jsem si ho do úst. Slyšela jsem Harryho, jak vzdychá mé jméno a to mě nutilo pokračovat. Nejdříve jsem to dělala pomalu, ale postupně jsem zrychlovala. Cítila jsem, jak mě Harry hladí ve vlasech a stále slyšela mé jméno, které se ozývalo z jeho úst.

"Georgie," řekl najednou jiným tónem, který mě nutil se na něj podívat. Když jsem na něj vzhlédla, díval se mi do očí.

"Pokud nechceš polykat, měla bys přestat," varoval mě, ale já zavrtěla hlavou a usmála jsem se.

"Já chci," řekla jsem rozhodně a na jeho tváři se objevil malý úsměv a já pokračovala tam, kde jsem přestala.

Stačilo párkrát přejet rty po jeho penisu a ucítila jsem teplou slanou tekutinu v mých ústech. Znechuceně jsem zavřela oči a polkla všechno, co jsem od Harryho schytala.  Oči jsem nechala zavřené a snažila se nemyslet na tu pachuť v mých ústech. Opravdu to bylo nechutné.

Když jsem skončila s ranním probouzením Harryho, otřela jsem si hřbetem ruky ústa a potom jsem si vedle něj lehla. Teď se pro změnu nechtělo vstávat mně.

"Tohle bylo opravdu dobré probuzení," řekl Harry a usmál se na mě.

"Ale už opravdu musíme jít," řekla jsem a on souhlasně přikývl. 

"Jdu do koupelny," oznámila jsem mu a zvedla jsem se z postele.

"Gee," zastavil mě Harry, než jsem vešla dovnitř.  "Musím se ještě stavit doma a vzít si nějaké oblečení a převléknout se. Tohle už je špinavý," řekl a ukázal na své oblečení z předchozích dvou dnů.

"Dobře. Stihneme to," řekla jsem a políbila ho na tvář. Potom jsem odešla do koupelny.

Vykonala jsem ranní hygienu a potom jsem se připravila do školy. Vlasy jsem si nechala rozpuštěné, takže vyniklo to, jak byly vlnité. Nalíčila jsem se svým každodenním make-upem a potom jsem se vrátila do pokoje. Harry seděl už oblečený na posteli a čekal, až mu uvolním koupelnu. Když jsme se míjeli, políbil mě na čelo a já se na něj usmála. Potom jsem vešla do šatny.

Vzala jsem si na sebe modré jeany, bílé tílko a přes to mou oblíbenou košili. Cítila jsem se pohodlně. Z věšáku jsem si vzala kabát, který jsem ještě neměla na sobě a potom jsem se vrátila do pokoje. Harry už byl také připravený, vlasy si trochu upravil tím, že si je projel rukou, vyčistil si zuby a myslím, že použil parfém, který musel mít v tašce, protože krásně voněl.

"Můžeme?" zeptal se mě.

"Nechceš snídat?" zeptala jsem se a on se na mě usmál.

"Myslel jsem, že bych tě za to ranní probuzení pozval do Starbucksu, ale jestli nechceš tak-" ani nestihl doříct, protože při slově Starbucks jsem měla jasno.

"Jedeme," zavelela jsem a Harry se zasmál jeho neodolatelným smíchem.

"Věděl jsem to!" řekl, když jsme sbíhali společně ze schodů.

"Ahoj, Mami, ahoj Tati! Přijdu odpoledne!" zavolala jsem do domu, když jsme odcházeli.

"Na shledanou. A moc děkuju," řekl Harry, ale ani jednomu z nás se žádná odpověď nedostala.

"Nejspíš ještě spí, nebo neslyšeli, ale měli by tu být," řekla jsem, když jsem viděla jejich auta na naší příjezdovce.

"To je jedno. Jedem," řekl Harry a otevřel mi dveře na stranu spolujezdce.

Moc ráda jsem řídila jeho auto, ale i přes to jsem byla ráda, že teď řídí on. Ráda jsem se na něj koukala za volantem jeho Range Rovera - přišel mi ještě víc sexy, než obvykle. A navíc jsem dnes neměla ani náladu na řízení, prostě jsem byla ráda, že mě odveze.

Za pár minut jsme stáli před jeho domem. Nabízel mi, že můžu jít s ním, ale já jsem nechtěla. Byly k tomu dva důvody. Za a) nechtěla jsem se setkat s jeho otcem, protože mi to bylo trochu nepříjemné. A za b) nechtěla jsem vylézat z auta do tak mrazivého počasí. Takže jsem prostě zůstala sedět na pohodlné kožené sedačce s topením zapnutým na plno a čekala jsem, než přijde Harry. Přitom jsem si pouštěla CD The Fray a zpívala společně s nimi.

Za pár minut jsem uviděla, jak Harry vyšel z domu. Ovšem zůstala jsem jen překvapeně koukat s pootevřenou pusou. Harry měl na sobě černé triko, které mělo dva rozepnuté knoflíčky a přes to teplý kabát (být jim asi bych zmrzla, když měl ten kabát takhle rozepnutý), nový pár úzkých černých jeanů a okolo hlavy obmotaný barevný šátek. Musel přijít blíž a to jsem teprve poznala, že je to americká vlajka. Z jeho trika koukal přívěšek kříže, který měl vždycky na sobě, ale většinou zastrčený pod trikem. Neuvědomila jsem si, že koukám tak dlouho, než nastoupil do auta a zmateně se na mě podíval.

"Děje se něco, lásko?" zeptal se mě a já jen polkla a párkrát jsem zamrkala,  stále neschopná spustit z něho oči.

"Já.. No.. Ty.. Tohle.. Líbí se mi to," vykoktala jsem se a skousla jsem spodní ret a on se mi podíval na rty, na tváři se mu objevil úsměv.

"Jestli si nepřestaneš kousat ret a koktat, asi mi nezbyde nic jiného, než tě ojet na zadním sedadle," řekl jeho hlubokým hlasem, který se v tuhle chvíli zdál ještě hlubší a mrkl na mě.

"Jedem," řekla jsem a začervenala jsem se nad jeho slovy. Nemohla jsem to říct nahlas, ale nejspíš by se mi to líbilo.

"Sbalil jsem si pár věcí, abych sem nemusel jezdit každé ráno," řekl cestou a já přikývla.

"To je dobře," řekla jsem a nedokončila jsem větu, on to udělal za mě.

"Aspoň budeme mít víc času na to, se vzájemně probudit," dodal. Nebylo to přesně to, co jsem chtěla říct, ale myslela jsem si to.

"Třeba," řekla jsem s úsměvem na rtech, když auto zastavilo před Starbucksem.

"Jdeme?" zeptal se mě a já přikývla.

"Jdeme si pro naši snídaniiii!" řekla jsem nadšeně a Harry protočil oči a potom mě políbil na čelo. Oba jsme vystoupili a zamířili společně do Starbucksu.

10 Ways To Love // CZ FF (probíhá korekce)Kde žijí příběhy. Začni objevovat