Iubit

1.5K 127 18
                                    


Bun, deci întai de toate, da, continui cartea.

Si va multumesc mult , tuturor pentru comentariile incurajatoare.

Multumesc in mod special pentru romanele scrise lui izltmciz
MrsStylinson19
AlexandraTudor5
BiancaGrecu0

Si VioBrienDy36 , sa stii ca si mie mi-a trecut prin minte posibilitatea sa fie o mama surogat...dar doar putin😂 si ma omori fato!)

Apropo, vroiam sa va spun faptul ca nu am nimic cu bietul copil, deoarece poate v-ati gandit la asta, pentru ca (,) cam asta am dat de inteles.

Nu.Este adorabil si sper sa fie sanatos si sa aiba tot ce isi doreste!

Acum ca am terminat cu tot...alt capitol dragii mei, sper sa ma scuzati ca e mai naspa , dar e primul dupa supirarea 😂mea si inca sunt putin deprimata...i try...
*

Louis tocmai ce se bagase in baie pentru a face un dus ,in acest timp , Harry statea in pat facand cerculete pe plapuma pufoasa , atingandu-si deseori buzele care acum cateva minute erau sarutate tocmai de Louis!

Era intr-un fel un sentiment ciudat.Adica, de cand fusese foarte mic, nu iubise pe nimeni cum il iubeste pe el, pe baiatul cu ochii albastrii ca cerul si cristalini ca apa..si nici nu stia ca ii plac baietii...si nici nu stie, insa cert este ca il iubeste pe Louis.

El a fost caldura de care avea nevoie pentru a trece peste toata viata lui ratata...peste toata durerea cauzata de parintii sai si...de multi altii...

Nu peste mult timp, Louis iesi din baie indreptandu-se catre dulap, luandu-si niste haine si cuibarindu-se mai apoi langa Harry care se baga instant la pieptul lui, inhalandu-i aroma fresh , Louis darindu-i un sarut pe frunte , la care Harry isi ascunse fata rosie cu palmele.

Insa acestea fura incet si delicat indepartate de mainile lui Louis, ochii albatrii ai acestuia intalnindu-i pe cei verzi ai lui Harry.

De ce roşeşti iubitule?spuse Louis dulce, Harry simtind cum ii iau foc obrajii la apelativul folosit.

Mmm nu...eu...nu roşesc...soptii Harry , jucandu-se cu degetele.

Ba da, o faci.Dar esti atat de drăguţ cand o faci...incat imi vine sa te sarut.Imi dai voie prinţesă?intreba Louis usor, acum Harry fiind atent la el.

Orice ce doresti iubitule.spuse acesta serios, in scurt timp, buzele sale fiind lipite de cele moi ale lui Louis .

Te iubesc prinţesă!

Baby Boy (L.S)✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat