Prolog.

180 15 8
                                    

L-au luat de lângă mine.

Îi urăsc pe toți pentru asta, inclusiv pe el chiar dacă era doar un copil pe atunci. Îl urăsc pentru ca a plecat de lângă mine, pentru că nu m-a mai căutat după, încă mă bântuie ziua aia nenorocită!

În copilărie nu aveam prieteni, fetele nu vorbeau cu mine, defapt nimeni nu vorbea. Eram tocilara clasei, ciudată, fata plina de defecte pe care toți o ocoleau...

La început mă deranjau comentariile negative la adresa mea deoarece e greu pentru început să știi că ești diferit de toți ceilalți, însă e și mai greu când cineva îți reamintește de asta în fiecare zi.

Asta până a aparut el. Ethan Harris.

La vârsta de 5 ani o familie s-a mutat vis-a-vis de casa noastră. Știam că au un fiu, credeam că și el va fi ca ceilalți însă nu a fost așa!

Din ziua în care ne-am cunoscut, Ethan a fost lângă mine tot timpul, la orice pas.

"Nu îi asculta! Într-adevăr ești diferită însă asta te face specială. De-asta te detestă toți - Pentru că ești unică!"

Încă îmi amintesc cuvintele lui si tot ceea ce a facut pentru mine. Îi mulțumesc din suflet pentru tot dar nu îl pot ierta pentru că a plecat de langă mine atunci când aveam cea mai mare nevoie de el.

Urăsc ziua de 14 martie!

În acea zi Ethan și parinții săi au trebuit să plece în New York, tatăl sau primind o slujba acolo, aceștia fiind nevoiți să se mute definitiv din Los Angeles.

Mi-a fost foarte greu să mă împac cu ideea plecării lui, rănile din sufletul meu nu s-au vindecat nici măcar acum, dupa aproape 10 ani.

Recunosc că îmi e dor de el și mi-aș dori să îl mai văd măcar odată, să simt ce simțeam când eram mici și ne jucam până târziu afară sau când aveam 15 ani și coboram pe fereastră la 3 a.m. doar ca să ne sărutăm de Noapte Buna și să ne spunem cât de mult ne iubim.

În fiecare seara îmi imaginez cum va fi reîntâlnirea, chiar daca știu că nu va mai fi la fel sau că poate nu se va mai întoarce.

Dar știu că se va întoarce. Totuși continui să sper...

Heeii deci nu știu dacă am făcut ceva bun in capitolul ăsta dar sunt la început. Sper să vă placă!
*mă scuzați dacă mai sunt greșeli*






The First LoveDär berättelser lever. Upptäck nu