15. BÖLÜM

7.7K 424 11
                                    

Sevgilim dedikten sonra abimin bakışını görmeniz lazım. Sanki lezbiyenim dedim. Bizim bakışmamızı büyükannemin sesi böldü.

- melek konseyindeki arkadaşım söyledi. Eğer kardeşlerinden birinde bile melek kanı varsa diğerlerindede vardır.  Kardeşin biri meleğe dönüşüp diğerlerinde dönüşmesini isterse sadece kardeşler dönüşür. Böylece kardeşi bulursunuz.  Dedi.

- o zaman birazdan abimiz yanımızda olacak ve bu hemen olacak.  Büyü yaparak Megafonları zihnime bağladım. 

- vkc okulu erkek öğrencileri hemen bahçeye.  Dedim ve büyüyü kaldırdım. Hızla bahçeye çıktım. Diğerleri de arkamdan çıktı. Herkes aşağıdayken ben ,abim ve Martin kürsüye çıktı. Herkes meraklı bir şekilde bana bakarken konuşmaya başladım.

- evet arkadaşlar burada toplanma nedeniniz kayıp abimin bu okulda olması. Şimdi onu bulacağım.

Bu arada büyükannemde kürsüye çıktı. Meleğe dönüştüm. Herkes hayranlıkla bakıyordu. Sıra diğer abimi bulmak için dönüşümü düşünmem. Düşün düşün. ........................ gözlerimi açtığımda sadece Leonardo dönüşmüştü. Kanatlarımı yok ederken

- neden olmadı? Dedim. Büyükannem düşünmeye başladı.

- arkadaşım eğer normal melek olmuyorsa kanında kara melek kanı vardır. Demişti dedi.  Hızla kalabalığa döndüm ve aralarına girdim. 

- gençler etrafımı boşaltın lütfen. Dedim etrafımda kocaman bir çember oluştu. Meleğe dönüştüm. Ben insan formunda olabilirim ama kanatlarım çok büyük. Çemberi baya doldurmuştu. Herkes şakınca bana bakıyordu.

- bu sefer seni bulacağım abi.

Dedim ve dönüşmesi için düşündüm. Gözlerimi acı bir inlemeyle açtım. Bu lucastı. Hani çete lideri. Kanatlarımı yok ettim ve hızla ona ilerledim. İlk defa dönüştüğü için acı çekiyordu. Yanına geldiğimde çetesi yardım etmeye çalışıyordu.

- geri çekilin. Dedim ve abimin yanına çöktüm. Abim Martin ve büyükannemde gelmişti. Büyü yapmaya başladım.  En azından acısı hafifledi. Dönüşüm gerçekleşiyordu. Kafasını boyun girintime koydum ve ona sarıldım. Oda sarılıyordu. Tek fark acısından dolayı sımsıkı sarılıyordu.

- ona ne oluyor?  Dedi Sam.

- kara melek. Dedim. Dönüşüm gerçekleşmek üzereydi. Şuan acıyı doruklarda yaşıyor olmalıki nerdeyse tüm kemiklerimi kırdı. Herkes şaşkınlıkla bizi izliyor. Sonunda dönüşüm gerçekleşti. Artık beni sıkmıyordu. Kendini bırakmıştı. Alnına dokunarak kanatlarını yok ettim. Kırılan kemiklerimde çıtırdaya çıtırdaya düzeldikten sonra yavaşça yere doğru yatırdım. Abim hala bana sarılmış bir şekilde duruyordu. Yavaşça ellerini çektim. Daha fazla şaşkın bakışlara dayanamadım.

- hadi sınıfınıza. Ben aradığımı buldum.

Herkes hızla içeri girdiler. Bahçede abilerim ben büyükannem Martin ve çetesi ve abimin çetesi duruyordu. Abimi ayıltmak için su elementimi kullandım. Yavaşça gözlerini açtığında hızla sarıldım.

- abi. Nasılsın? Dedim.

- Alex ne abisinden bahsediyorsun? Ben neye dönüştüm öyle?

- sen benim kaybolan abimsin ve kanında kara melek kanı var. Kara melek oldun.

- Alex benim kardeşim sen değilsin. Miky benim kardeşim. Hem ben hiç kaybolmadım ki.

- büyükanne neden o geceyi hatırlamıyor?

Hafızasını silmişler. Sıradışı varlıklar Konseyi yapabileceğim şeyi söyler. Evet oraya gidiyorum.

- abi abimize bak. Sıradışı varlıklar konseyine gidiyorum. Sakın bir yere ayrılmayın. Burda durun.  Dedim ve hızla o büyük kanatlarımı ortaya çıkardım. Kanadımın büyük olması daha hızlı uçmamı sağlar. Kanatlarımı silkeledim ve hızla yukarı doğru uçtum. Fırladım desem daha doğrusu. Bulutların üstüne çıktığımda etraftakiler direk bana baktı. Neden çünkü kocaman ve simsiyah kanatlarım var. En yakındakine konseyin yerini sordum. Tarif ettiği yere doğru uçtum. Konseye geldiğimde hemen başkanların huzuruna çıktım. Oda kocaman siyah kanatlarımı görünce şaşırdı. Siyah kanatlarım yerine hemen beyazları çıkardım. Onlarda büyüktü neyse konu bu değil.

- nesin sen?  Dedi bana.

- Michael hall ın kızıyım ve çoklu melezim. Size bir konuda danışmak için geldim. Abim Lucas hall. Kaçırılmıştı. Bugün onu buldum kara melek. Ama geçmişi hatırlamıyor. Ne yapmalıyım?

Melek ve kara melek başkanları kendi aralarında konuştu ve

- kaybolmadan önceki hitap şekillerinizle seslenin. Sizi tanıyabileceği hareketleri yapın. Geçmişi hatırlatın.

Hızla başımı salladım. Kanatlarımı önceki gibi yaptım yani kara melek oldum. Hızla geldiğim yerlerden geçtim. Aşağıya atladım. Kanatlarımı yok ederek abime yaklaştım.

- ne dediler? Dedi büyükannem ve abim aynı anda.

- ona geçmişteki gibi hitap etmeliymişiz , bizi hatırlayacağı hareketler edip geçmişi hatırlatacağız. Dedim.

- anneme ne zaman söyleyeceğiz?  Dedi abim. 

- bilmiyorum. Ama hafızası yerine geldiğinde desek daha iyi olur.

Dedim.  Abimi yerden kaldırdık ve kantine doğru yürüdük.

------------ x kişisi  ------------

Ah kardeşim. Beni bulmak için çok çabaladı. Lucasıda ben dönüştürdüm. Sahte ailem (Alex' in şimdiki ailesi)ben birşeyler hatırlayınca herşeyi anlattı. O zamandan beri gerçek ailemin yanında yaşıyorum ve kaçırılmadım. Ama Alex'i ve Leo'u hep izliyoruz. Ben ve ailem. Ve peşinlerine ailemizin yaşadığı saraydan takipçi taktık.

                  Flash back

Tam evin yakınlarına geldim. Kavga sesleri duydum. Alex ve Leo bir tarafta , annem ve büyükannem bir taraftan bağırıyorlardı.

- abim ölmedi anne. Dedi Alex.

- onu kaçırdılar , bizim çocuğumuz olduğu için büyük ihtimalle şuan ölmüştür.

- büyük ihtimalle ölmüştür ne demek anne.  Dedi leo.

- anne hissediyorum tamam mı hissediyorum. O yaşıyor. Babam döndüğünde abimide getirecek anladın mı beni. 
------------------------------------

İşte bu yüzden geri döndüm. Madem benim öldüğüme inandılar devam etsinler. Ama Alexim durmadı durmaz. Lucasın gerçek abisi olmadığını öğrendiğinde tekrar arayacak. Lucas aslında kara melek değil.  Ben sadece dönüşüm büyüsü yaptım. Şimdi olmaz bebeğim. 

MELEZ ( ARA VERİLDİ )Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt