Chapter1|başlangıç

1K 8 3
                                    


"Zayn bunu teklif etmiş olamazsın" dedi gözlerini büyüterek. Islak saçları başına sardığı havludan çıkmıştı ve omuzlarına düşmüştü. Göğsünün üstünde dizlerinin iki karış üstüne kadar gelen ve muhtemelen Harry'nin olan havlu onu tüm çıplaklığı ile görmemi tek engelleyen şeydi.

"Senin de bana karşı boş olmadığını biliyorum Selena" dediğimde gözlerini kaçırdı. Bunu biliyordum. Yani en azından iki gün önce onun telefonunu açık bulmuştum ve belkide galerisinde onun bir kaç iç çamaşırlı fotoğrafı falan vardır umuduyla karıştırmıştım. Ve kendi üstsüz resimlerimi görünce de sonum tuvalette geçmişti. Hani anlarsınız. Onun telefonunda üstsüz resimlerimin olmasından bahsediyorum. Bu çok tahrik ediciydi. 

" Harry'i seviyorum ben . Kardeşine nasıl bunu yaparsın !" dediğinde omuz silktim. "Benimle evlen demiyorum ya " dedikten sonra ona bir adım daha yaklaşıp sırtını duvarla bütünleştirmesine sebep oldum. "Benimle birlikte ol. Sen istediğin zaman , ben istediğim zaman. Bedenlerimiz birbirini çağırıyor" dedim belden altımı ona bastırmadan hemen önce.

Dudaklarından bir inleme kaçtığında dudaklarımı boynuna bastırdım. "Bunu istiyorsun" dedim nefesimi boynuna bırakarak. Bedeninin titrediğini hissediyordum. Bir eli sırtıma giderken diğeri kalçamın hemen üstünde durdu."Harry 2 saat sonra eve gelecek. 2 saatimiz var"  dediğinde önce gülümsedim ve ardından boynunu dişledim. 


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 03, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

HOT LİKE FİREWhere stories live. Discover now