About

  • Joined:
    4 years ago

Reading Lists


3 Published Works

Featured work.

Wild Heaven

Social data: 65.1K reads. 1.6K votes. 494 comments.

Description:


Other Works by PixieGianna.
Jurnal de vise

Jurnal de vise

38.5K 551 196

no description

Totul despre A.

Totul despre A.

4.9K 104 33

Aici voi posta scurte "eliberari" care nu au un subiect anume...Sunt scrieri facute pe moment:D Enjoy!

xNothingmore posted a message to PixieGianna
Hei. Din nou eu. Mna,imi place sa ma bag in seama. Ce sa-i faci?
Nu ca te presez sau ceva-poate putin-dar cand postezi?:c vreau wild heaven *plange*.Vreo mica idee referitor la cand o sa reintri in activitate?:o3
xNothingmore posted a message to PixieGianna
Gianna. Meriti un sut in fund pentru ce tocmai ai zis,sincer. N-ai nevoie de flerul de odinioara ca sa scrii. Tu esti aceeasi,dar mai matura,ceea ce e un plus. Vrei sustinere si mana aia care sa te impinga si sa-ti spuna "hai,incearca,hai,nu renunta" ? Te asigur ca nu ai nevoie. Prin ce scrii arati cine esti,prin tot ce faci,arati cine esti. Si uita-te la povestile tale,tu ce vezi in ele? eu vad fata aia sigura pe ea,captivata de scris. Daca de asta ai nevoie,foarte bine: treci inapoi si fa ce-ti place tie mai mult ! :)) Priveste in jur-pe watt,zic. Chiar si dupa un an,aproape,eu iti simt lipsa aici. Da,o admir pe calypso,imi place nyctophilia si ar mai fi scriitori pe aici si fiecare sunteti unici. Dar tu prin povestea ta..nu am cuvinte sa iti spun cat iubesc felul cum scrii. Vorbesc in numele meu,dar sunt sigura ca exista alte zeci si sute de persoane-si probabil s-ar inmulti pe parcurs-ce mi-ar da dreptate: reapuca-te de scris,te caracterizeaza. Eu stiindu-te doar de pe watt,asa te cunosc: scriitoare. Si poate nu vrei un viitor cu asta,dar incanta-ne macar pe noi,acele cateva persoane ce-au crezut mereu in tine si-ti duc dorul,tie si scrierilor tale.
xNothingmore posted a message to PixieGianna
"Un cadou pentru castigatoarea acestui joc al sentimentelor. Pacat ca nu te vei bucura de el niciodata. Sa fii fericita,draga mea straina". Am recitit ultimul capitol si mi-am amintit de mesajul lui :c ai idee cat am plans la asta?! L-am tinut minte in permanenta,e replica mea preferata. :"> oh,o sa mai scrii?:-< intoarce-te pe watt :c
xNothingmore posted a message to PixieGianna
Hei..a trecut aproape un an de cand nu ai mai postat dar chiar si acum traiesc cu speranta c-o sa revii pe watt,ca scriitoare. Wild heaven a fost,este si-o sa ramana mereu povestea mea preferata si de altfel prima citita pe wattpad,prima care mi-a captat atentia in mod deosebit si..obsesiv. Citeam acasa,citeam la scoala,citeam unde ma prindea momentul in care vedeam c-ai postat un nou capitol. Te admir atat de mult,ai un talent desavarsit. Nu irosi asta,n-o lasa sa treaca pe langa tine. Am ras si am plans-mai ales la final-asteptand luni intregi sa postezi un capitol nou,asteptand o continuare. Pur si simplu m-a marcat povestea ta si de mai bine de jumatate de an imi zic ca-mi fac cont pe watt ca sa-ti vorbesc si acum,dupa aproape-un an,iata-ma :)) dupa lucrari,vad ca nu mai esti activa pe aici..si sper cel putin ca nu ca scriitoare,ca mai intri totusi din cand in cand si-ntr-o zi o sa citesti si ce-ti zic eu aici.
 Daca vreodata te gandesti sa reincepi sa scrii,o rugaminte de la o cititoare inraita a povestilor tale: continua cu Wild heaven,da-i un alt final. Si-n prezent imi face placere sa-ti citesc aceasta poveste,dar chiar si acum,imi dau lacrimile gandindu-ma la sfarsitul ei..te admir si te respect pentru ce esti aici,pe watt.