35. Bölüm

1.3K 73 9
                                    

Bölüm Şarkısı: Mero - Kopffıcks

İyi Okumalar

---------------------------

5 Gün Sonra

O gün çocuklara kendimi açıkladığım da anlamışlardı beni. İlk başta rahatsız olsalar da sonradan kabullendiler. Ben şuan ne mi yapıyorum? İlk Kerem'in yanına gideceğim. Sonra akşam Enes klibinin çekimleri olacağını söyledi. Klibi çekecekler ve klibin ne zaman editleri biterse o zaman çıkacak sonra gidecekler diye biliyorum Almanya'ya.

Üstümü giyinip odadan çıktım. Aşağıya indim"Hayırdır nereye?" dedi Eren.
"Kerem'in yanına gideceğim. Akşam da zaten Enes'in klip çekimi var." dedim. Kafasını salladı."Enes abim nasıl?" dedim."Odasında uyuyor. Yengemiz de yanında." dedi."Emin miyiz uyuduğuna?" dedim gülerek. Göz kırptı. Enes Abim merdivenlerden indi bize baktı. Sanırım yakalandık."Dingiller hiç utanmıyor musunuz?" dedi."Yooo." dedik aynı anda. Ve el çakıştık. Yengemiz de arkadan indi.
"Eren terket bu evi kanka. Biraz yalnız kalsınlar. Belki evlenmeye karar verirler de Enes abim gider sonunda." dedim gülerek."Amk vallaha evlensinler de artık amca olmak istiyorum." dedi Eren bıkmış bir şekilde. Doktor Yengemiz Eylül utanırken"Sizinle sonra hesaplaşacağım." dedi Enes abim."Ya abi bir şey demedik ama." dedim."Demek benim evden gitmemi istiyorsun ha? Ben sana ne yaptım?" dedi küçük çocuklar gibi. Yanağına öpücük kondurdum. Gülümsedi. Evden çıktım. Arabama binip Kerem'in evine sürdüm. Evet evine çağırmıştı ben de bilmiyorum neden? Acaba neden ya? Kerem'i bilmiyor muyuz sanki? Kerem ortam neresi olursa olsun beni öper yani bunun için eve çağıracağını zannetmiyorum. Kahvaltı mı hazırladı acaba sana? Buna biraz zor inanırım işte.

Kerem'in evine gelince arabayı park ettim. Arabadan indim ve büyük kapıya ilerledim."Hoşgeldiniz Arya Hanım." dedi Ali."Arya Arya öğretemedim bir size sadece Arya demeyi." dedim."Kusura bakmayın böyle olmak zorunda." dedi.
"Ya Ali bari sizi kaldır Allah aşkına. Hanımı geçtim siz biz kaldır şu ekleri." dedim. Kerem içeriden geldi"Kavga edeceğine eve gir menemen soğudu."
dedi Kerem. Ali'ye bakıp elime Kerem'i gösterdim"Menemen mi dedi o?" dedim sevinçle. Ali gülerek kafasını aşağıya yukarı salladı."Ee bir bana da sarılırsın." dedi Kerem. Ona koşarak sarıldım."Artık eve girsek iyi olacak kurt gibi açım. Menemene baya bir açım." dedim."Bende sana açım." dedi Kerem göz kırparak. Ondan ayrılıp hızlı adımlarla eve girdim. Arkamda da gülme sesleri.

Masaya oturdum."Bunları senin hazırladığına inanmıyorum." dedim.
"İnan bence." dedi o da çayları koyup oturdu. Yemeye başladık. Menemen mükemmel olmuştu. Kerem kahvaltı yapmaktan çok bana bakıyordu.
"Rahatsız oluyorum bakma bana." dedim."Sana bakmadan nasıl durayım ben?" dedi."Kahvaltı yapamıyorum sen bana bakınca. Huzursuz oluyorum." dedim. Güldü ve kafasını salladı. Yemeye devam etti. Bende devam ettim."Akşam Enes'in klip çekimi var geleceksin değil mi?" dedim."Bakarız. Bu arada geleceksin derken?" dedi."Yani bende gidiyorum. Sende gel anlamında." dedim.
"Benden izin aldın mı?" dedi."Senden izin almam gerekmiyor." dedim. Bu konu kızışıyordu."Ne demek benden izin alman gerekmiyor?" dedi."Sen benim kocam değilsin. Abim değilsin. Senden izin alacağım bir durum göremiyorum." dedim."Sadece bana danışabilirdin. Seninlr ilgili planlarım olabilirdi." dedi.
"Haklısın söylemem gerekirdi." dedim.
"Ayrıca kocan olunca karışabileceğim yani gideceğin yere?" dedi."Yoo ben öyle bir şey demedim." dedim. Güldü.

Kahvaltımız bitmişti. Sofrayı toplamak istedim ama birinin gelip toplayacağını söyleyince bırakmıştım."Çatıya çıkmak istiyorum." dedim. Kafasını salladı. Beraber onunla ilişkimizin başladığı yere çıktık. Kapıyı kapattı. Ben yer yatağına oturmuştum bile. Yanıma geldi ve oturdu. Kolunu belime sardı sıkıca."Sana burada evlenme teklifi etsem kabul eder misin?" dedi."Nerede edersen et bir an önce et de." dedim gülerek."Beni hafife alıyorsun Güzelim." dedi."Ahahaha unutmuşum şuan senin bir yerlerinden yüzük falan fırlayabilir." dedim."Çok ciddiyim." dedi."Ben de çok ciddiyim." dedim hala gülerek. Beni yatağa uzandırdı. Üzerime geldi"Çok ciddiyim." dedi."Keremcim ne yapıyorsun evlenme teklifi böyle edilmez ama." dedim."Ben böyle edeceğim." deyip üzerime çıktı.
"Kerem ne yapıyorsun öğlen öğlen. Hem sen cuma namazına gittin mi?" dedim.
"Saat daha 11:30 dedi. Yani seninle ilgilenebileceğim 1 saatten fazlam var." dedi."Ne yapabilirsin ki sanki? Öpüşmeden fazlasını yapamıyoruz." dedim."Fazlasını mı istersin? Canıma minnet hemen ama sen evlenmeden istemiyorsun." dedi."Çocuğunun olmasını ister miydin?" dedim. Kafasını salladı."Çocuğun olması için her şeyi yapar mısın?" dedim. Yine kafa salladı.
"Diyelim ki bende sorun var. Başka kadın ile evlenir misin?" dedim."Çocuğum olacaksa tabii evlenirim." dedi gayet ciddi bir şekilde. Elimle göğsünden ittirip arkamı döndüm."Ne oldu şimdi?" dedi.
"Siktir git." dedim. Kalçam da acı hissetmemle ona döndüm. Kalçama şaplak atmıştı"Acıdı." dedim."Oy oy yerim." deyip kalçamı okşadı."Git o kadınınkini ye." dedim."Hangi kadının?" dedi."Üstüme kuma getireceğin kadının." dedim."Onda seninkisi gibi göt meme yok aga." dedi."Haa bir de dikkat ettin onlara." dedim."Tabii dikkat edeceğim çocuk yaparken zevk de alayım dimi biraz?" dedi."Bokumun zevkini al gerizekalı." dedim ve tekrar arkamı döndüm. Kalçamı okşayan eli sağ bacağımı kavradı ve beni kendine çevirdi. Üstümde ki kazağı çıkartıp yatağa koydu. Boynumu öptü"Ben sadece seni istyorum. Çocuğumuz olsun olmasın umurumda değil. Sadece sen ol yeter." dedi."Ölsem başka biri ile evlenir misin?" dedim."Ha %85 ihtimalle evlenirim." dedi. Tekrar göğsünden ittirdim"Kerem siktir git ya." dedim. Kalkmaya çalıştım. Bu sefer üzerime çıktı"Hayırdır çok mu kıskandın? Kızım ölmüşsün işte sanki geri mi gelcen. Evlenirim tabii. Bunda kıskanılacak bir şey yok." dedi. Gözlerine baktım."Tamam şöyle düşünelim. Sen öldün ben başkası ile oldum. Onunla seninle yaşadığım şeyleri yaşıyorum. Çocuğum falan oluyor." dedim. Yüz hatları gerildi. Ne oldu lan hani bunda bir şey yoktu?"Öyle bir şey yapmassın değil mi?" dedi."Sen yapıyorsun. Benim neyim eksik?" dedim."Bende yapmam." dedi."Ha birde yapacaktın." deyip karnına yumruk attım."Oha senin elin bu kadar ağır mı?" dedi."Evet ağırmış." dedim."He öyle mi? Kaçırıldığın gün bana dokunman ağır değildi." dedi tek kaşını kaldırıp. Kollarımı boynuna doladım"Ama o gün seni baştan çıkarıp kaçmam gerekiyordu ben ne bileyim abimlerin arkadaşı olduğunu." dedim dudağımı ısırarak. Dudağıma baktı."Baştan çıkartmıştın zaten güzelim." dedi."Fark etmiştim. Bana bakışların normal değildi zaten onu yaptıktan sonra." dedim."Neyi?" dedi."Şeyi işte." dedim."Neyi?" dedi bir kez daha."Sen salağa yatıyorsun." dedim.
"Ben salağa yatmıyorum,sen salaksın." dedi."Ayib ayib." dedim."Öyle mi?" deyip dudağıma yaklaştı. Kafamı yana çevirdim bu sayede yanağımı öptü."İlk defa yanağından öptüm galiba." dedi.
"Bundan sonra daha sık öpeceksin." dedim."O ne demek?" dedi."Başka kadını öpersin dudağından." dedim."Öperim de senin gibi hissettirmez bana. Yani daha çok zevk alırım. Başka kadını öpeceksem daha dolgununu bulurum." dedi."Harbi pisliksin. Buraya gelmemin tek yararı menemen yemem." dedim.

Dört BelaWhere stories live. Discover now