11. El futur

92 7 2
                                    

El futur, una paraula com qualsevol altre però sense una definició exacte. Mai saps que et deparara el futur, es una cosa incerta que obseciona a moltíssimes persones, com al meu tiet. Mai he pensat en el que fare d'aqui a un temps, ni a on seria, mai m'ha preocupat gaire la veritat. Però ara, es quan la imaginació guanya terreny i a on et pots imaginar un gran futur. Vivint en pau amb tota la família!

He començat a pensar en el meu futur, a on volia anar a parar jo?

No ho tinc massa clar però vull que se'n recordint de mi i vull ser escoltada, aquest es un dels futurs que m'agradarien. Vull lluitar fins al final dels meus dies!

Un cop de porta m'ha transportat del futur al present. Era la meva avia, que havia anat al poble a buscar menjar. S'ha assentat a la butaqueta. He baixat cap a la planta baixa l'he vist mirant cap a la finestra. He anat cap a ella i li he preguntat que com era que es mirava amb tanta atencio la finestra, jo només veia gotes d'aigua caient en mig de patiment i desgràcia, des de feia ja 3 dies. La meva avia però, m'ha donat una altra resposta, una resposta que m'ha arribat al COR ♡


LA HISTORIA D'UNA GUERRAOn viuen les histories. Descobreix ara