14.kapitola

387 22 4
                                    

,,No ne, kdo se to k nám připojil?" uchechtl se Louis, když jsem dorazil k Harrymu do vily, kde jsme dnes měli domluvený filmový večer. ,,Děláš jako kdybych se s vámi nevýdal" ušklíbl jsem se a sedl si na pohovku mezi Harryho a Liama. ,,Tak poslední dobou jsme na vedlejší koleji, tak jsme nevědeli" namítl se smíchem a já si zabavil plechovku s pivem. ,,Musím být často s Ash, aby nám to všichni věřily" 

,,Neříkej mi ale že by ti to vadilo" zasmál se Harry a já do něj bouchnul ,,Jsme přátelé" ,,to nalhávej sám sobě" uchechtl se a já dal oči v sloup.  Je sice pravda, že s Ash trávíme společně dost času,ale nic víc než přátelství to není. Neříkám je krásná, ale je pro mě příliš dobrá. Navíc má navíc než na mě.

,,Kvůli nám jsi nezačal nikdy cvičit" poznamenal Liam ,,Nezačal jsem kvůli ní cvičit" řekl jsem a musel dát oči v sloup ,,Navíc upřímně co bych měl z toho, kdybych cvičil kvůli vám" dodal jsem s úšklebkem.

,,To asi nic" zasmál se ,,každopádně raní běh s Ashley jo? Nikdy bych nevěřil, že něco takového se stane" 

,,To jsme nečekaly nikdo" poznamenal Louis a já dal oči v sloup a zabavil si talíř s jídlem. ,,A bylo něco mezi vámi už konečně aspoň?" dodal s úsměvem. ,,Všechny tyhle fotky můžete vidět na inernetu je toho plný bulvár pokud jsi si nevšiml" řekl jsem už trochu naštvaně. Nelíbí se mi, že furt řeší mě a Ash. Co nemohou pochopit na tom, že jsme přátelé?

,,Jen nás to zajímá Ni dlouho si nikoho neměl a myslely jsme, že by vám to třeba ve finále mohlo klapnout" řekl jemně Liam, já už se raději věnoval jídlu.

,,Jaký film si pustíme? " zeptal jsem se jich jen abych neustále nemusel odpovídat na téma mě a Ashley. ,,Nevím třeba Rychle a zběsile?" navrhl Harry. Ostatní souhlasily a začaly jsme se dívat. Nebo takhle, dívaly jsme se, u toho je napodobovaly, dělaly kraviny a já málem dostal infarkt. Jako reálně mě Liam málem zabil. On shodil plný tác JÍDLA na zem a dostal záchvat smíchu. Já padl na kolena vedle toho a málem to nerozdýchal a on si to ještě natočil na instagram. Můj skoro konec. Možná jsem to přeháněl, ale upřímně jídlo je můj život a do toho jsem byl ještě lehce opilý. 

,,Zítra vlastně už teda mi pomůžete uklidit ten bordel" zasmál se Harry co se rozhlížel po jeho obáváku. Ten chytrák se ale nerozhlédl a uklouznul po tom jídle co Liam shodil na zem. Všichni jsme dostaly záchvat smíchu a Harry taky ,,Rozhlížej se příště" řekl v záchvatu smíchu Louis ,,Já myslel že to Horan snědl!" vypískl Harry a vstal ze země a následně se začal svlékat. 

,,Hale Niall nepapá furt jen jídlo ze země" namítl jsem ,,Hlavně, že Niall o sobě mluví v jiné osobě" ušklíbl se ,,To Niall může" řekl jsem a vyplázl na něj jazyk.  

Potom jsem zkontroloval telefon a zklamaně ho vrátil do kapsy. Asi jsem doufal, že tam najdu zprávu od Ashley, ale zřejmě mám smůlu, na druhou stranu má taky svůj život a já to chápu.  

Smlouva / Niall HoranWhere stories live. Discover now