4. Kapitola

2K 90 14
                                    

Moje krev mi vytékala z mého těla a mě se začalo dělat špatně  po chvilce jsem spadl a nic víc si už nepamatuju .

"Nialle prober se " řekla Ashley a já otevřel oči . Ležel jsem na postely a ona se nademnou skláněla .

"Co se mi stalo ?" Zeptal jsem se a třeštila mě hlava.

"Byla jsem na odchodu a pak jsem slyšela ránu , tak jsem běžela nahoru a byl jsi tady zamčený a neozýval jsi se , tak jsem šla do ložnice pro hosty a přelezla jsem z toho balkonu na ten tvůj a našla jsem tě ležet na zemi . Byl jsi celý od krve a pořezal jsi se pravděpodobně o vázu co byla vedle tebe rozbitá " vysvětlila mi a podala mi sklenici s vodou .

"Ehm děkuju a jak se ti povedlo mě donést na postel ?" Zeptal jsem se ze zvědavosti . "Nebudu lhát bylo to těžký jelikož já moc velké svaly nemám a bylo pro mě težké tě unést,  ale řekla jsem si , že to dokážu a pak se mi to povedlo " řekla pyšně . "Tak to jsem rád a ještě jednou děkuju " pousmál jsem se a napil se vody

"V pohodě neděkuj a už půjdu " řekla a vstala z mé postele ještě se na mě podívala a pak odešla pryč. Tu holku nemám rád po tom co urazila můj milovaný golf, ale je pravda, že mi zachránila život. Mohl jsem ležet na podlaze a klidně i vykrvácet a nebo kdo ví co všechno se mohlo stát. Možná jí dám šanci, ale jen možná . Podíval jsem se na mobil a povzdechl si . Byl už večer a já byl jak jinak než hladový. Opatrně jsem vstal z postele a šel po schodech do mé kuchyně. Tato dokonalá místnost je má nejoblíbenější a ještě aby ne že jo. Otevřel jsem lednici a vytáhl potřebné ingredience na špagety a začal jsem vařit.


Po půl hodince jsem se posadil ke stolu s talířem plných špaget. Byl jsem hladový , ale když nad tím tak uvažuji, tak mě napadá otázka na mou osobu. Kdy já spíše hladový nejsem ?

Raději jsem nad tím nauvažoval a začal jíst . Musím egoistycky říct, že se mi to povedlo. Po jídle , které bylo dokonalé jsem se vyfotil a fotku dal na instagram aby fanoušci věděly, že žiju a že jsem v pořádku. Ti ihned začaly šílet , a já v tu chvíli byl rád, že mám vypnuté upozornění na mobilu jinak by se můj mobil pod náporem komentářů a liků nezastavil. Začal jsem si číst komentáře a u nějkých jsem se usmíval jak cvok. Mám skvělé fanoušky co mě podporují a mají mě rádi takového jaký jsem. To mám na nich opravdu rád , že ať se děje co se děje vždy mě dokáží rozveselit a vykouzlit mi úsměv na tváři.  Jsou to vlastně cizí lidé , ale přes to je mám rád. Fanoušci které mám jsou skvělá komunita a doufám, že to tak i bude nadále. 


Po chvilce, kdy už jsem byl opravdu unavený jsem šel zpět do mé ložnice a svlékl se do naha a lehl si do postele . Zhasl jsem světlo a teprve dnes si uvědomil, jak moc jsem v této vile opuštěný a sám. Ano kluci často ke mě chodí , ale není to ono. Prostě nemám nikoho. Liam má Cheryl , Louis má Eleanor a Harry je prostě Harry. Když si to tak uvědomuji tak všichni někoho mají a já nemám nikoho. Ano mám Ashley , ale prostě ona je fake vztah a je pouze domluvená a nic k ní necítím . Navíc všechno jako líbání a nebo držení za ruku budeme dělat jen před lidmi aby si mysleli že i Niall Horan randí. 

Teď mě napadla nejlogičtější věc co bych mohl udělat. Odstěhuju se do Vegas a vezmu si za manželku ledničku plnou jídla.  Aspoň by mě měla ta lednička ráda a já zas jí akorát by jsme si musely adoprovat děti, ale to by bylo v pohodě tedy aspoň jednoho dne ano.

 Zatřepal jsem hlavou nad mýma myšlenkama  a lehl si a po krátké chvilce jsem usnul. 


Po delší době , ale snad se líbí :)

Smlouva / Niall HoranWhere stories live. Discover now