Incepem o viata noua

542 13 0
                                    

D:Am un apartament in Seattle, l-am primit cadou de la bunicul meu cand am facut 18 ani, iar parintii nostrii nu stiu de el, vrei sa ne mutam sa traim acolo?
A:Da, dar cum o sa ne descurcam?
D:De ceva timp lucrez de acasa de pe laptop la o firma de arhitecti, si ai putea lucra si tu daca ai vrea, si se castiga foarte bine
A:Sigur, cand ne mutam?
D:Zic sa stam saptamana asta pana incepe scoala si mergem cand nu e nimeni acasa
A:Ok, acuma Bianca unde e?
D:Probabil doarme ca e doar ora 10
A:Vrei sa iti zic povesti amuzante de ale asistentei?
D:Nu, pentru ca am fost de fata cand iti facea analize
A:Ha ha, eu nu sunt in povestile alea amuzante
D:Ma mir, ca la cum ai tipat cand dorea sa iti ia sange
A:Bine, tipa omu o data si deja se rade de el
D:Nu am ras, dar nu am crezut ca pot fi oameni cu frica asa mare de ace
A:De abia astept sa stam doar noi doi, fara parinti enervanti.
D:Ma gandesc sa le lasam un bilet daca vrei
A:O sa vedem
Restul saptamanii nu facem mare lucru, Bianca tot iese cu un baiat in oras, iar eu cu Damian impachetam, parintii nostrii au anuntat ca se muta inapoi in casa asta, o sa fie greu sa plecam dar noroc ca ei luni au procese de facut. Acum au plecat sa manance in oras, iar eu cu Damian am dus cateva lucruri in masina, ne-am lasat doar cateva lucruri in camera, le vom pune in bagajul de mana. Parintii nostrii cred ca am doar o simpla raceala, deja e ziua de sambata, iar eu cu Damian scriem scrisoarea pentru parinti care le-o lasam luni inainte sa plecam. In ultima perioada am stat mult impreuna pentru ca poate nu o sa ne mai vedem alta data, poate mai peste cativa ani o sa ne intelegem oricum, dar daca afla de copil ar face un scandal mare.
Weekendul trece repede, si vine ziua cea mare. Parintii nostrii au plecat si au dus-o ei pe Bia la scoala, iar eu cu Damian am zis ca nu mergem la scoala pentru ca oricum era ceva cerc pedagogic pentru profesorii de desen. Ne facem bagajul de mana si il ducem in masina, Damian a pus cheile de la apartamentul din Seattle in torpedo, am pus scrisoarea pentru parinti pe masa in bucatarie si ne-am urcat in masina si am plecat la drum. Pe scrisoare am scris:

Dragi parinti,
Am plecat de acasa, deoarece stim ca voi vreti sa va prefaceti ca sunteti de acord cu relatia noastra, dar ne dam seama ca nu sunteti. Am plecat in cautarea unei vieti noi, va rog sa nu ne cautati sau sa ne localizati, noi suntem bine si o sa fim bine toti 3.Poate va intrebati cum adica 3, eu cu Damian avem un copil, si am fugit pentru ca stiu ca nu veti fi de acord cu el.
Pa!

Dupa cateva ore bune de condus am ajuns la noua noastra casa, ne-am schimbat telefoanele si cartelele, si ne-am luat cateva lucruri ce ne mai trebuie pentru casa.

Fratele vitregWhere stories live. Discover now