Prima data cand te vad

2.8K 45 4
                                    

Eu sunt imbracata in pijamalele mele confortabile, chiar daca este ora 16 si ma uit la cateva videoclipuri cu 5 minutes craft pe youtube. Brusc se aude strigatul disperat al mamei din bucatarie.
M:ASHLEEEEY!!!
A:COBOR ACUM!
Ma ridic lenesa din patul confortabil si parasesc camera mea cu o viteza maricica si ajung rapid in bucatarie.
M:Ashley, astazi o sa vina barbatul cu care ies de ceva mai mult timp la noi, impreuna cu fiul lui si se vor muta aici.
A:CE!?DE CE!?
M:Pentru ca eu si Kevin ne intelegem foarte bine si o sa stam impreuna. Plus ca vrem sa ne casatorim, nu vreau sa aud nimic, te rog sa te imbraci elegant pentru deseara
A:Sigur
Asta sa o creada ea, acum va vrea sa port si rochie de Oscar?, eu nu port rochii niciodata. Ma duc in camera si imi i-au din garderoba aceste haine:

Mie imi pare ok, e destul de elegant pentru ca nu o sa ma vada in rochie vreodata

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mie imi pare ok, e destul de elegant pentru ca nu o sa ma vada in rochie vreodata. Imi las parul drept, doar il piaptan putin, ma dau cu rimel la ochi si cu putin lip gloss transparent pe buze si cobor jos mai fericita decat atunci cand am luat 7 la mate, glumesc, as fi mai fericita daca as afla ca trebuie sa repet clasa decat sa trebuiasca sa particip la cina asta. Sper ca viitorul meu frate sa fie ok, adica sa nu fie gen domnul perfectiune care sa rada mereu de mine ca nu ma imbrac ca o printesa deaia din desene animate. Mama isi face aparitia in living imbracata intr-o rochie care ei ii place, dar eu o detest, ca si pe orice rochie ce exista. Rochia arata asa:

M:Parca am zis sa te imbraci elegantA:Pai e elegant, sau doreai sa raman in pijamale?M:Ma gandeam ca poate porti o rochie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

M:Parca am zis sa te imbraci elegant
A:Pai e elegant, sau doreai sa raman in pijamale?
M:Ma gandeam ca poate porti o rochie.
A:Eu!? Rochie!? Cred ca glumesti
M:Mbine, dar nu ma face de rusine
A:Promit (🤞)
Se aude un ciocanit in usa, iar mama face ca o nebuna, deschide usa, iar eu in semn de "respect" ma duc la masa si nu imi ridic privirea din telefonul meu, pana cand vin porumbeii si domnul perfectiune.
M:Ashley, el este Kevin,barbatul cu care ies de ceva mai mult timp, iar el e Damian, fiul lui Kevin.
A:Mda, ok, buna, cand plecati?
M:ASHLEY!!!
K:Las-o, e suparata probabil.
Eu nici macar nu ii bag de seama, ma uit doar la tipul ala, Damian parca, arata asa

In fine, arata bine tipu, dar imi va fi frate deci nu am chef de el,pe cine mint,e dragut, pare de treaba, dar nu poate sa imi placa de el, imi va fi frate si nici nu cred ca ma place

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

In fine, arata bine tipu, dar imi va fi frate deci nu am chef de el,pe cine mint,e dragut, pare de treaba, dar nu poate sa imi placa de el, imi va fi frate si nici nu cred ca ma place.Se aseaza ei la masa, ca eu stau si nu mai zic nimic, si incepem cina.

Fratele vitregWhere stories live. Discover now