H8 Doorntrut

60 9 4
                                    

Er was eens een meisje die heel onbeschoft was. Ze woonde in een super groot kasteel die heel lelijk was en roze. Roze kastelen moeten meestal mooi zijn, want ze zijn namelijk roze, maar deze is dus heel lelijk. Jammer genoeg. 

Er was dus eens een meisje en die had lelijk blond haar die helemaal in de war zat. Ze heeft haar haar nog nooit geborsteld en nu kan ze het niet eens borstelen, want dan blijft de borstel erin zitten. Zelf is ze dik. Niet gewoon dik of stevig, nee gewoon super vet. Daar zou een olifant jaloers op zijn. Haar tanden zijn er bijna allemaal uitgevallen, dus ze hoeft ook geen beugel. Op haar gezicht zitten er zo veel pukkels, dat je bijna zou zeggen van 'OMG DAT LELIJKE TERING WIJF HEEFT EEN GROTE PUKKEL OP HAAR NEK!!' snapjee...dat moet dan haar hoofd voorstellen. 

Op een dag werd ze vervloekt, omdat ze niet haar eten wilde opeten. Ze zou op haar 16e dood neervallen. Ze kan alleen maar ontwaakt worden door iemand die heel veel van haar houdt, haat of gewoon super slim is. 

Zo gezegd zo gedaan. Ze ging naar zolder en viel opeens dood. Ze viel en zakte door alle vloeren van het kasteel. Ze werd bedekt door klimop en niemand die haar ooit nog gezien heeft gelukkig. Anders zouden ze allemaal trauma's krijgen van haar lelijkheid. Opeens kwam de kutbloem voorbij en zag de klimop op de vloer. Hij beet de klimop weg en zag het lelijkste wijf ooit. 'VERDOMME WIE MOET JIJ WEL NIET ZIJN. JE KUNT NIET EENS ZIJN, BEN JE EEN ALIEN OFZO? JE BENT VERDOMME HET LELIJKSTE DING DAT IK OOIT HEB GEZIEN. EEN BOEREN PAARDENKUT IS NOG MOOIER DAN EEN KLEIN DEELTJE VAN JOU.' en beet haar dood. 

...wat je hier van moet leren weet ik niet....vul zelf maar in in de reacties.

---EINDE!!---

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 25, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

De SprookjeskutWhere stories live. Discover now