H5 Asseprutster

107 9 1
                                    

Heeeeeeel erg lang..ik bedoel kort ofzo...geleden, was er een bloedmooi meisje. Ze heette Asseprutster, want ze verprutste alles dus hè.

Op een mooie dag in november...ik weet niet meer welke. De 4e of de 5e...ik weet het echt niet meer, maar goed ik ga even verder praten hoor. Het was dus een mooie dag in november en de zwerver die in de buurt woont, geeft een feest. Er komt een brief door de deur die vervrommeld en vies is. Asseprutster haalt de brief vies van de deurmat en vouwt het open.

Heyyy menseunnn,

Ik cheev un veezt saaturdach en juulie sein iutchunoodugt. Coomun juulie ook? Sou luec sein.

Chreotjus du buurdswervur

Ik snap echt niet wat er staat. 'GODVERDOMME KAN DIE UITGEPOEPTE STOEPKUT NIET NORMAAL SCHRIJVEN OFZO EN WAAR WIL HIJ DAT GELD VOOR DAT FEESTJE VANDAAN HALEN?!!' schreeuwt Asseprutster door de hal die belachelijk groot is. Het duurt niet lang voordat stiefmoeder beneden is en de vieze brief uit haar handen gapt met haar vieze tengels. Ze begint te lachen. 'Jij dacht toch niet dat je naar naar toe mocht toch?' lacht de stiefmoeder gemeen. asseprutster knikte 'Jawel, want er staat JULLIE, dus ik ook' Asseprutster botst per ongeluk tegen een kastje aan. 'Je hebt niet eens een jurk ofzo, lelijk wijf' en de stiefmoeder loopt door. 'Natuurlijk heb ik wel een jurk, vanavond komt een fee en brengt me een mooie jurk' mompel zegt Asseprutster.

Ja hoor. Het is zaterdagavond en er klopt een fee aan. 'Je bestelling' zegt het oude vrouwtje. Asseprutster helemaal blij en deed het gelijk aan. Toen ze weer beneden kwam was ze super boos. 'KUTWIJF, IK KRING AIDSGEZWELLEN DOOR JOU' maar de fee was al weg. Toch gaat ze naar het feest toe...'onopvallend' ze botst alles van tafel. 'Hé Asseprutster je mocht niet komen van mij en je zussen, weet je nog? Maar nu je er toch bent, de zwerver is dus een prins' roept de stiefmoeder. Asseprutster dacht 'Mooi, dan trouw ik wel ff met hem, word ik prinses' en ze liep naar de prinszwerver toe. 'Wil je met me trouwen?' de prinszwerver keek haar aan alsof ze gek en lelijk is, wat ze dus ook eigenlijk is. 'NEE, JE HEBT EEN LELIJKE JURK AAN EN JE BENT OOK LELIJK, WAT HEEFT DIE KUTFEE MET JOU GEDAAN! DOEII GA WEG VAN MIJN FEEST' roept de prinsenzwerver woest. Hij haalde zijn plant, De kutbloem, en zette die voor Asseprutster neer en de kutbloem bijt Asseprutster dood.

(Wat je dus van dit moet leren is... Niet in lelijke jurken naar het bal gaan...en/of dan de zwerverprins ten huwelijk vragen?? TAMTAMTAAMMMMM)

---EINDE!!---

De SprookjeskutWhere stories live. Discover now