~6~:New faces in the picture

389 56 27
                                    

HELLooo beautiful people! dupa o pauza mare iata am postat si next-ul sper sa va placa! :) enjoy it!:))

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Take the opportunity to learn from your mistakes: find the cause of your problem and eliminate it. 

Samy’s pov

-Ams, misca-ti rapid fundul sexy si asa intarzii! strigasem la ea din hol. Eram déjà imbracata si de 20 de minute de cand o asteptam. Trebuia sa o duc la liceu, apoi sa merg la salon. Ziua de azi se prevede a fi una incarcata.

-Babe, nu ma grabi, daca nu ai fi stat mai mult de jumate de ora in baie atunci nu aveai sa intarzii acum.

-Ams, chiar ma grabesc, te rog babe!

-Hmmm... cineva nu prea are dispozitie azi ?! ma intrebase ea curband spranceana dreapta, privindu-ma curioasa cu o mana pe sold.

-Babe...am zis scarpinandu-mi varful nasului si dupa expresia fetei ei, si-a dat seama déjà de ce ma comportam asa.

-OK moody ass! Gata ‘nteles, cineva e pe rosu! zise ea cu vocea melodioasa, chicotind.

-Ighhh... chiar trebuie sa-mi amintesti babe?! i-am raspuns bosumflata.

-Doua zile de... hmmm hai sa le zic asa... dayoffs pentru mine si pentru tine, mersi mersi, geez! ranjind ea asezandu-si buclele rebele in fata oglinzii din hol. Dupa si-a pus ochelarii de soare, iesind mandra pe usa avand un mers lasciv, leganandu-si coapsele in cel mai sexy mod, facandu-ma sa-mi ling buzele fara sa-mi dau seama. O facea intentionat, zimbetul diabolic de pe buze o facea sa radieze de satisfactie, ridicandu-si capul sus victorioasa. Chiar trebuie sa-mi faca asta acum, cand ma simt super naspa ?! ma intrebasem eu in gand.

-Samy, ochii spre usa si nu pe fundul meu si gura inchisa te roooog, ai zis cumva ca intarzii nu ?!

-ohh... urasc chestia asta de ciclu ! mi-am zis sub nas, auzind-o pe Ams cum chicotea in timp ce chemase liftul.

-Hmm...vedem cine va rade acus, buzele mele imediat si-au schimbat forma, afisand un ranjet pe sub nas.

Intrand in urma ei in lift am prins-o la perete rapid, imbratisand-o agresiv de talie, am luat-o prin surprindere cu gestul asta. Ea isi luase ochelarii in timp ce clipi din ochi, privindu-ma speriata, pe cand mie imi provoca satisfactie, caci oi fi eu pe rosu dar poftele nu le pot ignora pur si simplu.

-Samy ce naib...

-Iti place sa joci murdar, asa-i babe ? i-am zis cu o voce ragusita apropiindu-mi fata de a ei, ranjind diabolic, simtindu-i respiratia ferbinte pe obrazul meu. Mi-am apropiat capul de decolteul ei generos, tarandu-mi incet, prea incet buzele de-a lungul gatului ei, pana am ajuns la urechea ei.

-Ai uitat cumva ca eu sunt pe rosu si nu tu! i-am soptit la ureche sarutand-o pe gat, simtind-o cum o iau fiorii si i se face pielea ca la gaina.

-Sss-samy... nu cred ca vorbesti serios... zise ea in soapta, cu o vocea tremuranda.

-Mai serios decat poti sa-ti imaginez Ams!

Mana dreapta incepea sa-mi alunece sub bluza ei, mangaindu-i burta plata, apoi ridicandu-ma spre sutien, laundu-i in palma unul din sani. Atingerea mea a facut-o sa inchida ochii, lipindu-si capul de perete, respirand adanc si mai rapid. Buzele ei erau intredeschise, fara sa-si dea seama, isi muscasa buza posterioara, invitatie sa o sarut, asta si am facut. I-am capturat buzele int-un sarut fortat dar pasional. Stragandu-i si masandu-i sanul in palma mea, asta o facu sa scoata un geamat adanc.

I hate to love you[sequel for Me&U]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum