26. Část ( + Info )

16K 1K 41
                                    

Ráno mě vzbudil můj telefon,otevřela jsem oči a dívala se na Harryho, který přeze mě měl přehozenou ruku. Když jsem otevřela oči, dívala jsem se jak se jeho kudrnaté vlasy rozplývají po polštáři a musela jsem se usmát, jak jsem se na něho dívala, málem jsem zapomněla proč jsem se vlastně vzbudila. Otočila jsem se a snažila se našahat můj telefon, který jsem po pár sekundách našla a přiložila si ho k uchu.

,,Ano?" Řekla jsem unaveně a u toho se dívala na strop. ,,Slečno Brooke?" Slyšela jsem mužský hlas. ,,Ano?"  Zopakovala jsem  ,,Nathalie, to jsem já. Dan, kde jseš? Je půl jedenáctý." Řekl do telefonu a já dala telefon od ucha a koukla jsem se na hodiny a ono vážně. Za tři minuty půl jedenácté. ,,No já zaspala." Řekla jsem a všimla si jak Harry pootevřel oči. ,,Řekl jsem, že máš nějakej problém, ale dělej." Řekl a típl to. Trochu jsem se zasmála a položila jsem telefon.

,,Dobré ráno princezno." Zašeptal Harryho unavený, chraplavý hlas a já se na něj otočila. ,,Ahoj." Usmála jsem se a začala jsem se zvedat z postele. ,,Musím jít do práce."

,,Vždyť v práci prakticky jsi." Zatáhnul mě zase do postele a tentokrát mě objímal. ,,Harry." Zasmála jsem se a on se na mě vážně podíval. ,,Nemůžeš si vzít volno?" Usmíval se a já zakroutila hlavou. ,,Nemůžu si po pár dnech dovolit, vzít volno." ,,Tak, zavoláš té tvojí kamarádce, že skončíš dřív." Poručil mi a dal jeho ruku pryč. Nic jsem neříkala a jen jsem se zasmála  vstala. Šla jsem do koupelny a začala si upravovat vlasy. ,,Kdy příjde Amy?" Řekla jsem donuceně, když jsem uviděla Harryho stát ve dveřích. ,,Rozešel jsem se s ní." Prohrábnul mi vlasy a díval se na mě. ,,Co kdyby jsem nepřišla?" Zeptala jsem se ho a šla jsem směrem k němu. ,,Tak budu navždy sám." Pokrčil rameny a zasmál se. ,,To se stává." Doplnila jsem ho a on se začal smát. 

Chvíli trvalo, než mě Harry konečně pustil abych se mohla vrátit dolu. Dan stál za pultem a díval se na mě, když jsem přišla z druhé strany než on čekal. ,,Vypadá to, že jsi za ním byla." Podíval se na mě, téměř neuvěřitelně a já kývla. ,,Vy jste spolu spali?" Zeptal se mě a šel zpátky na své staré místo, ke dveřím. ,,Ne!" Zakroutila jsem hlavou a on se začal smát.

Během půl hodiny, na začátku mé práce mi zavibroval telefon, tyvado. Na liště se mi objevilo okýnko, které se tam dlouho nezobrazovalo. Kik.

Harry Styles : Došla jsi včas?

já : Jop

Harry Styles : Co ten otvírák?

já : Mluvíš o něm jako o víně

Harry Styles : Nevím jak se jmenuje

já : Dan

Harry Styles : No, ten

já : Nic

Harry Styles : Co je mezi náma?

já : Pár pater

Harry Styles : Lee.

já : Copak

Harry Styles : Co je mezi náma?

já : Já nevím

Harry Styles : Jsi moje holka(:

já : To zní fajn:)

Harry Styles : To je fajn

já : Hodně fajn

Harry Styles : Víc než fajn

Kik messenger [Harry Styles]Where stories live. Discover now