-Epilogue-

2K 86 9
                                    

,,Nie je ti zima?" spýtal sa Sean a prisadol si ku mne na lavičku pri ohni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


,,Nie je ti zima?" spýtal sa Sean a prisadol si ku mne na lavičku pri ohni.

Sedeli sme na pláži na Floride a užívali si leto s Annou a Stephenom, ktorým prekvapivo vydržal vzťah až do teraz a s Foxom a Rachel.

Užívali sme si leto. Všetci štyria sme zmaturovali a mali namierené na výšku. Seana aj mňa prijali do New Yorku, takže po dovolenke sa sťahujeme do nového bytu v Brooklyne.

Na Seanovu otázku som iba pokrútila hlavou a pritúlila sa k nemu. Ako by mi aj mohla byť zima, keď som bola zabalená v jeho mikine, teda už viac mojej ako jeho. Veľmi rýchlo som totiž zistila, že najlepší obchod s over-sized oblečením je Seanova skriňa.

Na druhej strane ohňa sa na mňa zaškerila Anna, ktorá bola v rovnakej polohe ako ja vyvalená na Stephenovi. Áno, ešte stále ju neprešlo provokovanie mňa a Seana, ale nakoniec sme si akosi zvykli na to, že to asi nikdy neprestane. Úškľabok som jej opätovala a postavila sa. Seana som potiahla za sebou.

Prechádzali sme sa po pláži a držali sa za ruky. Bola to neskutočná idilka a také neskutočné klišé až sa mi to páčilo. Nohy sme mali ponorené v teplej morskej vode až po členky a prechádzali sa.

Už dávno sme sa vzdialili od chatiek a teraz nám na cestu svietil iba mesiac.

,,Musím ti niečo povedať." zastavila som. Vlastne som z toho bola nervózna celý deň. Rukou som si prehrabla svoje blonďavé vlasy. Áno blond. To je moja prirodzená farba a Sean ma ľúbil takú aká som aj s blonďavými vlasmi, takže som sa to naučila aj ja.

,,Si tehotná?" vyhŕkol a pozrel sa na mňa.

Pokrútila som hlavou a potichu sa zasmiala.

,,Nie, na to máme ešte čas. Jediný, kto najbližších deväť mesiacov bude vyzerať ako hroch je Rachel." usmiala som sa a pozrela sa Seanovi do očí. Značne sa mu uľavilo. Nečudovala som sa mu. Teraz nebol čas na deti.

,,Ja...milujem ťa." vyhŕkla som rýchlo a od nervozity si poťahovala rukávy na mikine. Prvý krát za sedem mesiacov nášho vzťahu som použila tie dve slová a konečne som sa zbavila toho balvanu, ktorý mi ťažil srdce.

,,Myslím, že odvtedy čo som plakala v tom šatníku a ty si mi ukázal, že pred tebou sa nemusím báť plakať, a že je to vlastne celkom normálne. Na sto percent som si to uvedomila až vtedy, keď ma odvliekol preč a ja som to chcela skoncovať. Jediné čo ma trápilo bolo, že sa to nikdy nedozvieš. Prepáč, že som ti to až do teraz nevedela povedať, ale bála som sa. Lenže, keď tie slová hovorím tebe  tak sa cítim bezpečne." zdvihla som pohľad a pozrela sa na neho.

Stál tam a pozeral sa na mňa s lesklými očami.

,,Aj ja ťa milujem Abigail Ocean Wrightová." usmial sa na mňa a ja som mu skočila do náruče.

Zasmial sa nado mnou.

,,Toto je klišé. Nie je to tvoj štýl." zasmial sa.

,,Nie máš pravdu, to je tvoj štýl, ale zaslúžiš si ho aspoň trochu." hoci to nemohol vidieť usmiala som sa a pobozkala ho na kľúčnu kosť. Rovno na slová Fight until the end, ktoré tam mal vytetované. To, že si to dal vytetovať pre mňa znamenalo najviac na svete.

Konečne všetko v mojom živote zapadlo na miesto. S mamou a Foxom som sa uzmierila. Mala som úžasného priateľa, ktorého som milovala najviac na svete a plány do budúcnosti.

,,Tak poďme, lebo keď ich tam necháme samých príliš dlho tak to nedopadne dobre." zasmiala som sa a odtiahla sa od Seana len aby si ma pritiahol do vášnivého bozku.

,,Vážne? Bozk pod hviezdami na pláži." nadvihla som spýtavo obočie.

,,Keď už klišé tak poriadne." zasmial sa chrapľavým hlasom.

,,Poďme do  vnútra, lebo sex na pláži asi je tiež klišé, ale asi menej pohodlný." touto poznámkou ma rozosmial a rozbehla som sa krížom cez pláž.

,,Len aby si nejaký sex dostal. Najprv ma totiž budeš musieť chytiť." smiala som sa utekala po piesku.

Samozrejme, že ma chytil a prehodil si ma cez rameno.

,,Užijem si to." zasmial sa pobral sa aj so mnou na ramene späť do chatky.

Možno vás zaujíma čo sa stalo s mojím otcom. Umrel. Predtým ako ho našla polícia sa opil a otrávil alkoholom. Možno je sebecké povedať, že sa mi uľavilo, ale je to tak. Za tou kapitolou som nadobro zatvorila dvere.


Nikdy som neverila tomu, že existuje niečo ako šťastie, lenže teraz som takmer absolútne šťastná.

Avšak toto nie je koniec príbehu Abigail Ocean Wrightovej a Seana Flynna. Toto nie je koniec. Dokonca ani začiatok konca, maximálne tak koniec začiatku...


🖤Ľúbim vás🖤

🖤Ľúbim vás🖤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Fight until the endWhere stories live. Discover now