~14~ (special)

664 43 0
                                    

Astăzi m-am trezit puțin dezorientat. M-am uitat la ora și data și am realizat ceva! Azi e ziua lui Jin! Surpriza! M-am ridicat instant din pat, m-am îmbrăcat foarte repede și am plecat. In mașina am văzut ca nu mi-am luat telefonul și m-am dus și după el. O data cu el am luat și cadoul pt Jin-hyung. Ma grăbeam sa ajung la casa lui Jimin unde ma așteptau și Hoseok și Yoongi. Namjoon și Jungkook trebuie și ei livrați. De parca sunt eu taxi!
Ceva nu e bine. Noi suntem 6 și mașina are 5 locuri. Pai practic pe Jimin îl băgăm in spate pentru ca e foarte mic.

-Hoseok: mai eu ti-am spus ca o sa ai loc. Ești un pitic de grădina foarte drăguț.

Jimin s-a încruntat nervos și toți am zâmbit la el. Era foarte drăguț.
Doamneeeee le ia o vesnicie lui Namjoon și Jungkook sa vina. Ce naiba fac acolo? Pregătiri pentru nunta?
Hoseok și Jimin s-au uitat la Jin ciudat și după s-au uitat unul la celălalt și au început sa își șușotească.
Jin vroia sa audă și el ce vorbeau și Yoongi dormea. Eu ma plictisisem in mașina foarte tare. Cum mai aveam puțin și dormeam aud dintr-o data o bătaie in geam. Era Jungkook.

-Ce vrei?

-Jk: sa deschizi mașina ca sa pot sa intru.

Mi-am dat cu palma in cap și i-am deschis usa.  Azi era vorba sa mergem prin oraș și după la restaurant, dar cum băieții au fost gata după 2 ore am mai stat puțin prin parc și după am mers la restaurant.

Ne-am pus la masa rezervată. Peisajul era minunat. Restaurantul era pe malul marii și avea o grămada de luminițe perfect aranjate sa creeze o senzație plăcută. Și chiar așa era. Mai era o zona doar pentru cupluri. Acolo puteai simți nisipul și mirosul proaspăt al apei și petalele de pe pat făceau atmosfera și mai romantica. Locul era de vis.
După ce am mâncat toată lumea era foarte liniștita. Se auzeau doar valurile. Când de odată se ridica Namjoon in picioare și îl ia și pe Jin de mana. Jin era foarte confuz.
Namjoon se pune in genunchi și....

-nj: kim seokjin din prima clipa in care te-am văzut am știut ca tu o sa fi acela. Și nu îmi mai pot imagina viața fără tine. Vrei sa ne unim destinele pentru tot restul vieții?

-Jin: da! Te iubesc mult Namjoon și nu as putea trai fără tine.

Au început sa sara confeti și a venit chelnerul cu o mare sticla de Șampanie. Toată lumea îi aplauda și se bucurau pentru momentul lor. Intr-adevăr eram și eu fericita pentru ei, dar ma gândeam ca așa as fi putut sa fiu și eu cu Jungkook. Doar ca el nu își amintește nimic.
Fix când mi-am zis asta in gând m-a apucat de mana și mi-a zis sa vin cu el. Ma uitam in spate și am văzut ca nu ne vede nimeni absenta. Jimin și Hoseok se îndopau cu tort, Yoongi dormea și Namjoon și Jin stăteau îmbrățișați.
Mi-am dat pantofii jos pentru ca mergeam la o plimbare pe plaja.

-știi Taehyung la început credeam ca ești un străin, dar îmi amintesc tot. Absolut tot. Și încă te iubesc!

Nu am mai apucat sa zic nimic ca îmi scăpau lacrimi incontrolabil. Dintr-o data l-am luat puternic in brațe și nu îmi mai venea sa îi dau vreodata drumul. El chiar ma iubește! Își amintește tot! M-am uitat in ochii lui. Și el plângea. Se vedea ca ma iubește.

-și eu te iubesc Jungkook! Și mereu am făcut-o și am sa o fac!

In timp ce ma uitam pierdut in ochii lui nu am mai putut sa ma abțin și l-am sărutat. A fost cel mai bun moment din viața mea!
Ne-am mai plimbat pe acolo pana a fost timpul sa plecam. In drumul spre casa m-am gândit la asta și am realizat ca e pe bune.
_______________________
In timp ce am făcut acest capitol am ascultat "love me like you do". Apropo îmi pare rău dacă nu a ieșit bine

𝖥𝗈𝗋𝗀𝗈𝗍𝗍𝖾𝗇 𝗉𝖺𝗌𝗍| 𝕥𝕒𝕖𝕜𝕠𝕠𝕜 [FINALIZATA]Where stories live. Discover now