49.

378 22 3
                                    

Grace szemszög

Már elmúlt tizenegy, Jeremyvel épp táncoltunk és a többiekkel egy csoportban buliztunk mikor ismét csak elhallgatott a zene és az igazgató törte meg a csendet.

- Kedves tanulók, elérkezett ez a pont is. Az elmúlt órákban leadhattátok javaslataitokat arra, hogy ki legyen a bál királya és királynője. A tanári karból rajtam kívül hárman számolták össze a szavazatokat, amit most meg is osztok veletek. Segédem Tina és Claire, akik a koronákat fogják átadni - ezek a lányok mindenhol ott vannak - Lássuk először a bálkirályunkat. A szavazatok alapján az idei év bálkirálya - nyitotta ki az egyik borítékot - Paul Anderson.

- Paul, az te vagy, gratula - öleltem át.

- Köszi - mosolygott majd felugrott és indult is a színpadhoz. Mindenki tapsolt így mi is becsatlakoztunk. Pault megkoronázták majd az igazgató ismét felénk fordult

- És akkor, ha már van egy királyunk, legyen királynője is - kezdte bontogatni a másik borítékot - Nahát. A legtöbb szavazatot kapó fiatal hölgy, Grace Wilson - mondta ki mire én Jeremyre néztem.

- Grace, menj - nevetett.

- Jöjjön Grace, vegye át a koronáját - szólított fel Mr. Jackson így felálltam és lassan eltotyogtam a színpadig. Oda fellépve Tina tette fel a koronát a fejemre.

- Gratulálok - mosolygott rám.

- Köszönöm szépen - mondtam majd beálltam Paul mellé, aki csak vigyorgott.

- Én is gratulálok - hajolt közelebb. Jeremy már kattintotta is a képeket.

- Azt hiszem, sőt tudom, a jelenlévők ma este jól döntöttek. Akkor lássuk a király és királynő első táncát - tapsolt Mr. Jackson mire Paul nyújtotta kezét, amit megfogtam és lesétálva a színpadról megálltunk egymással szemben.

- Hát, nem gondoltam, hogy egy nap így állunk majd egymással szemben - nézett rám Paul mire csak bólintottam. Mikor megszólalt a One in a million című dal nevetve közelebb léptem hozzá és táncolni kezdtünk. - Örülök, hogy itt vagy Grace, olyan hirtelen tűntél el.

- Igen, nehéz időszak volt, de túl vagyok rajta.

- Ennek is örülök, te egy nagyon különleges lány vagy, remélem, gyorsan rá találsz a boldogságra most már.

- Ó igen, azt én is remélem, de tudod, nem félek, még ha nem is sül el jól, annyi minden vár rám. Te tovább tanulsz igaz?

- Igen, Bostonban. De biztos hazajárok majd, így nem kell, hogy megszakadjon a kapcsolat köztünk.

- Nem is szeretném, ha megszakadna, szükségem van még néhány jó barátra - néztem szemébe mire bólintott.

- Jackkel azóta beszéltél?

- Nem, írt egy levelet, az előadáson adta oda az apja, de nem nyitottam ki.

- Miért nem?

- Nem is tudom, eddig nem érdekelt, de talán most eljött az ideje - mondtam vállrándítással kísérve.

- Elnézést, lekérhetem a királynőt? - lépett oda Jeremy mire Paul bólintott és elengedett majd a partneréhez ment és felkérte táncolni. - Grace Wilson, mint bálkirálynő, valaki csípjen meg, nem álmodom?

- Haha, nagyon vicces, csak irigykedsz - cukkoltam.

- Így van, lebuktam - nevetett.

- Jeremy, még ha itt is maradok, mi mindig barátok leszünk ugye?

NehézWhere stories live. Discover now