25. chapter ♦ Don't worry, sweetheart

11.2K 580 2
                                    

DOUBLE UPDATE 1/2

Srdce mi bušilo neuvěřitelně hlasitě. Byla jsem pořád blízko Harryho, což bylo to poslední, co jsem chtěla, ovšem všichni ostatní lidé mluvili jiným jazykem. Nemluvě o tom, že se na mě dívali, jako kdyby tušili, že jsem jiná. Taky jsem si nemohla nevšimnout jejich úsměvů a úšklebku, kvůli kterým jsem se cítila celkem nepříjemně. Harry byl naopak v klidu, zdravil lidi, který na něho mávali a říkali mu „Ahoj.“

Vešli jsme do místnosti, přesněji kanceláře. Jakmile si nás neznámý muž všiml Harryho, přestal okamžitě pracovat. „Jestli to náhodou nejsi ty.“ řekl hravě, přičemž já si všimla jeho přízvuku. Byl to naprostý opak britského, spíš americký.

„Peter.“ zasmál se Harry, načež k němu natáhl ruku, kterou si pak potřásl s Peterem. „Všechno v pohodě?“

„Fajn, díky. Koho pak jsi mi to přivedl?“ jeho pohled padl na mě. Malinko se usmál, přičemž ke mně natáhl ruku. „Ahoj.“

„Fayla.“ usmála jsem se na něho zdvořile. Přikývl a zvedl koutky svých rtů ještě víc.

„Peter. Rád tě poznávám.“

„Mám tu tvoje klíčky od auta. Vrať mi je do zítřejšího rána, přesněji do sedmi. Půl hodiny předtím, než odjedeš. Jinak sehnal jsem pro vás dva hotelový pokoj.“ řekl, a pak na mě mrknul. Začervenala jsem se. Harry se naopak ušklíbl. „Tady je cesta, kterou musíte jet přes město. Určitě to zvládnete. Není to zase tak těžké.“

Podal Harrymu klíčky a mně mapu, ovšem než jsem jí stihla vzít, tak se naklonil ke mně blíž. „A pro tebe Faylo. Jestli chceš, můžeš si na noc koupit hračku.“ šokovaně jsem na něho zírala, během čeho jsem nezvládla nic říct. Peter se začal smát. Tváře se mi znovu začaly znovu červenat, načež si mě Harry přitáhl k sobě. Objal mě jednou rukou kolem ramen a zatlačil si mě k hrudi. Smál se, což mě donutila se na něho podívat.

„Pomalu, Petere. Je nová.“ řekl Harry. Jeho hlas byl hluboký a chraplavý. Zavřela jsem oči. Nechtěla jsem ani myslet na to, co si o mě teď Peter myslí, zvlášť když je jeden z šéfů téhle firmy.

„Myslel jsem ji. Udělej jí dobře, ok?“ oba dva se zasmáli a já se chytila Harryho trička. Zarývala jsem trička do jeho boku, abych si získala jeho pozornost. Ucítila jsem, jak jeho stisk zesílil.

„Já vždycky.“ smích se znovu ozval v místnosti. Potom Harry podal Peterovi volnou ruku, já zamávala. Potom jsme se rozešli pryč z kanceláře.

„Mějte se!“ zavolal za námi Peter. Harry mě pořád objímal jednou rukou ramen, jak jsme šli neznámou chodbou. Jakmile jsme byli na jejím konci, Harry otevřel dveře, čímž jsme vstoupili do velké garáže.

„Tak se podíváme, jaké mi dal tentokrát.“ zamumlal si pro sebe, načež se podíval na své klíčky a zmáčkl tlačítko. Zapípání jsme uslyšeli zprava. Otočila jsem se a spatřila světlého Volkaswagena Golf GTI. Blikaly mu světla. Koukla jsem se zpátky na Harryho a čekala na jeho reakci. Ušklíbl se, během čeho se koukal na stříbrné auto. „Není to zase tak špatný.“

Projížděli jsme ulicemi Amsterdamu. Harry byl zaneprázdnění řízením, což mi nevadilo. Dívala jsem se z okýnka a s šokem sledovala auto, které do nás málem narazilo, nebo se koukala na vysoké budovy. Vždycky jsem viděla hlavní město Holandska jen na fotkách a jediné, co jsem věděla, že je to místo marihuany, ovšem nikoho s jointem v puse jsem nevila.

 Konečně jsme přijeli do hotelu, který vypadal luxusně. Vystoupili jsme a Harry dal klíčky poslíčkovi, který stál venku, ovšem potom nastoupil do auta a odjel. Vstoupili jsme do haly. Podlaha byla z mramoru, nalevo byl vodopád a napravo velká malba ve zlatém ránu. Bylo tu rušno, lidé pořád vcházeli nebo vycházeli.

Neuvědomila jsem si, že mám otevřenou pusu, do té doby, dokud mi Harry nezatlačil prsty do brady. Pevně jsem stiskla zuby.

„Ty jsi zato platil?“ zeptala jsem se a podívala se na něho. Harry si olízl rty, předtím než se na mě koukl. Usmíval se, ovšem měl zvednutý jenom jeden koutek rtů.

„Ne. Firma.“ vysvětlil a já na něho zírala, jak se rozešel k recepci. Pak jsem šla rychle za ním. Přihlásil se a potom nechal, aby nám odnesli kufr.

Byli jsme ve velkém výtahu a jeli do sedmého patra. Jakmile jsme byli z výtahu, zamířili jsme ke dveřím od našeho pokoje. Byla jsem v šoku, když jsem spatřila náš obrovský pokoj. Přejela jsem rukou po hladké červené dece na posteli, načež jsem si všimla, že je to jenom jedna, což znamenalo, že budu muset spát s Harrym.

Harry šel do obýváku, kde se natáhl na gauč. Pár vteřin na to se natáhl k telefonu a zavolal pokojovou službu s tím, že chce něco k snídani.

Vešla jsem do koupelny. Přišla jsem si strašně špinavá. Sundala jsem si oblečení a vlezla do sprchového koutu, kde bylo neuvěřitelně moc drahých  věcí ke koupání. Nebyla jsem zvyklá žít v takovém luxusu.

Dopadaly na mě kapičky vody, užívala jsem si to. Potom náhle jsem ucítila, jak mě objaly dvě ruce, a přitlačily na něčí pevné tělo. Dech se mi zasekl v krku. Vzhlédla jsem a spatřila Harryho, který se na mě díval s úšklebkem na tváři. Trochu zatlačil, tudíž jsem couvla. Voda dopadala i na něho, teda doté doby, dokud nezmáčkl tlačítko, které způsobilo, že voda stříkala kolem nás.

Jeho palce mě hladily na bokách, kde také jeho ruce zůstávaly. Cítila jsem, jak se začínám červenat. Harry mě náhle otočil a natlačil zády na zeď. Naklonil se ke mně a otřel své rty o můj krk, horkými pootevřenými rty mě políbil na mou morkou kůži. Držel naše těla blízko u sebe. Ruce jsem měla položené na jeho hrudi, do které jsem mu zaryla nehty, když začal sát mou kůži.

Odtáhl se, načež se na mě zadíval. Jeho ruce zajely níž, načež si mě přitiskl blíž k němu. Cítila jsem, jak jeho přirození tlačí mezi mé nohy. Dech se mi zarazil v krku, koukala jsem se na něho s očima dokořán. Znovu se ušklíbl, načež pohnul svými bokami proti těm mým.

Vzdech opustil mé rty. Plácl mě přes zadek, kvůli čemu mé tělo poskočilo proti tomu jeho. Hluboce se zasmál.

Potom se začal z ničeho nic mít. Sledovala jsem, jak se mu napínají svaly. Byl to opravdu dobrý pohled, i přes jeho tetování. Voda lehce stékala po jeho kůži.

Všiml si mého pohledu. Ukázal své zuby, načež se zastavil a naklonil se blíž. Cítila jsem jeho dech na svém uchu. „Neboj se, miláčku. Mám pro nás na dnešní večer něco naplánováno.“ řekl hlubokým hlasem. Zamrzla jsem na místě, ovšem cítila jsem, jak vlna tepla projela mým tělem. Než jsem se nadála, tak vyšel ze sprchy. Nechal mě tady samotnou a bez dechu.

------------

Nezapomeňte, že je ještě jedna část! :)

Take My Body Downtown (Mature Punk Harry) - CZECH *Překlad ukončen/nedokončeno*Where stories live. Discover now