20.10.

7 0 0
                                    

„Lásko. Ještě že tu ležíš vedle mě a já se nemusím bát." řekla jsem a usmála se. Podíval se na mě těma krásně temnýma očima a já se v nich jako pokaždé ztratila. Jeho oči jsou jako ta nejtemnější barva, ale vyzařují tolik světla a pochopení. A lásky. V očích vždycky vidíš pravdu, když se do nich zahledíš a začneš vnímat, co vše jima člověk může říct nebo dát najevo. „Budu tady vždycky, ale to ty víš." odpověděl mi a přisunul mě blíž k jeho tělu. Položila jsem mu hlavu na hruď a jen poslouchala ten tlukot toho srdce, jak buší a pracuje. Vnímala jsem jeho přítomnost. Miluju když jen takhle ležíme, hladíme se a dáváme si pusy. Ale nebudu lhát, komu tohle vydrží nějaký delší čas? Je jasný co se děje potom.
Přejíždí mi prsty lehce po zádech, přes lem mých kalhotek až dál na zadek. On cítí jak se prohýbám a já vím jak se mu to líbí. Udělá ten samý pohyb, ale pokračuje prstem pořád dolů, až se dotkne toho místa, na které čekal. A opakuje to stále dokola a víc, přidává když vidí jak moc vzdychám. Ale všichni víme, jak tohle pokračuje.

Jason/Ana
Můj přítel je sportovec. Jíst může co chce, s tím jak se hýbe a má ještě k tomu rychlý metabolismus. Já jsem dříve taky cvičila, ale teď jsem to moc neřešila. Až když jsme se dali dohromady, řekla jsem si sakra, nemůžeš vedle něj vypadat takhle, musíš ho trošku reprezentovat. A tak to začalo. Moje cvičení a pomalé krůčky ke zdravé stravě. Chtěla jsem pro něj vypadat co nejlépe, a cítit se co nejlépe. Cvičila jsem ráda, udělala jsem si to vždy příjemné. Pustila si písničky, odcvičila co jsem chtěla a pak si dala nějakou zdravou večeři. Šlo to, cítila jsem se líp. Ale pořád to byly časy, kdy jsem si zašla i na něco nezdravého nebo tak.

Právě nám skončila škola a s Miou dnes jdeme na nějakou party, ale musíme nejdřív dojet vlakem. Sedíme jen tak ve vlaku a ja pozoruju holku co sedí naproti mě. Má tak hezkou hubenou postavu...nebo to dělá to co má na sobě? Vlastně nevím. Jen vím, že já tak momentálně nevypadám, a vím že se tyhle postavy Jasonovi líbí. Měla bych začít dělat něco víc. „Myslíš že tam budou nějaký hezký kluci?" vytrhla mě z mého srovnávání Mia. Zasmála jsem se „To víš že jo, ale jestli budou v pohodě to nevím."
„Sakra, proč nemůžu potkat někoho normálního." řekla smutně. „Lucas se ti ještě pořád neozval?" zeptala jsem se, i když jsem věděla jaká bude odpověď.
„Ne. Viděla co dal včera na ig? On byl s nějakou holkou v posteli! Chápeš? Jsou to 4 dny co jsme se rozešli." posteskla si Mia. Ona chodila s Lucasem skoro tři roky. Nikdo už nepředpokládal že se rozejdou, nebo alespoň ne teď. Vím jak moc byla smutná a vím za jakým účelem chtěla dnes jet na tu party. Sex.
Vlak zastavil a ani jedna jsme si nevšimly kde jsme. „Další zastávku vystupujeme." řekla Mia.

Když jsme došly ke klubu, už byla tma. Ani nevím kolik mohlo být, ale s ní ani čas řešit nemusím. Vždycky je to tak skvělé, že ho ani řešit nechci.
„Tak jste tady." řekl Mie hned u vstupu kluk s modrýma očima. Mia se usmála a objala ho. Bylo na něm vidět že to nečekal. Tak už je jasný s kým si dneska Mia užije.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 23, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ANAWhere stories live. Discover now