> Capitolul 1 <

234 16 0
                                    

Imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale.

Daca v-a placut va rog sa lasati un vot si un comentariu ^^.

Alfi este catelusul meu in realitate ^^.

[Editat]

<Inceputul: Iarna Neagra - Capitolul I>

<Inceputul: Iarna Neagra - Capitolul I>

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeon Jungkook, C.E.O al Jeon S.R.L; un tanar in varsta de 24 de ani, care pentru varsta sa a experimentat tragedia de prea multe ori. Dupa ce parintii sai au decedat cand el implinise doar 15 ani, tot ce i-a mai ramas a fost fratele sau mai mare Jeon Jung Hyun, impreuna au trecut peste si au construit Jeon S.R.L, o companie ce sponsorizeaza mai multe brand-uri de haine. Toate casele de moda isi doareau sa fie sponsorizate de firma sa, insa, nu toate si reuseau.

Pe langa toate ce viata i lea luat, a ramas totusi cu o frantura de speranta, pana cand acum doua ierni, viata i-a furat si fratele de langa el. Hyun s-a sinucis dupa ce viitoarea sa sotie a fost prinsa cu un alt barbat, lasandu-l pe Jungkook ultimul din familia sa in viata.

^^^

Decembrie. Ugh. 

Jungkook nu era genul de persoana care sa urasca ceva, insa iarna il dezgusta total. Daca ar fi putut sa schimbe ceva in lume, ar fi eliminat iarna cu totul.

Insa, cum nu totul este in mainile sale, tot ce putea sa faca este sa isi termine cafeaua deja rece din cauza timpului in care a stat pe masa neatinsa, si sa porneasca spre compania sa, pentru o noua zi productiva.

^^^

- Buna dimineata, domule Jeon.

Jungkook se incrunta catre Jin imediat ce aude cuvintele rostite de el, Jungkook si Jin se cunosc inca de pe vremea cand Jungkook avea doar 5 ani, iar de cand Hyun s-a stins, Jin a fost pentru Jungkook precum fratele sau mai mare, mereu fiind alaturi de el si avand grija de el.

Jin doar surade si isi continua munca sa la birou, el fiind asistentul principal al lui Jungkook.

Cladirea companiei este uriasa, fiind compusa din aproximativ 120 de camere, 6 etaje si o anexa  mai mica aflata in spate, unde Jungkook obisnuia sa isi pretreaca noptile alaturi de fratele sau, muncind impreuna pentru companie. Compania nu a fost intotdeauna ceva ce Jungkook si-ar fi dorit, insa a facut totul mai mult pentru fratele sau, avand ceva construit impreuna l-a ajutat pe Jungkook sa treaca prin toate incercarile vietii.

- Jin, te rog cheama echipa de marketing in sala de conferinte.

Jungkook se pregatea de sedinta cand o bataie s-a auzit in usa biroului sau. 

- Intra.

- Hei, Jungkook.

- Hei, Namjoon hyung.

Namjoon a fost mereu alaturi de Jungkook, inca de cand Jin i l-a introdus in urma cu mai bine de 10 ani. Namjoon si Jin formeaza un cuplu de aproximativ 7 ani, pe vremea cand Jungkook era micut s-au cunoscut din intamplare, iar de atunci au ramas inseparabili.

When winter comes [Ongoing] [BoyxBoy] [Taekook]Where stories live. Discover now