Capitol 17

53 8 0
                                    

SUNNY POV

Stau intinsa in patul din camera mea , s-au întâmplat prea multe in ultimul timp si nu prea mai pot sa le fac fata .

Dar este si o parte bună in toata tărășenia asta , aceea e ca jk sta tot timpul cu mine sa nu pățesc ceva , ma simt protejată când el este cu mine.

Si de cand am aflat ca Min Min m-a părăsit am fost si mai trista , era ca un frate mai mare pentru mine chiar dacă stiam de sentimentele sale pentru mine nu l-am lăsat niciodată să se simtă incomod , si ma doare si mai tare deoarece când a avut nevoie de ajutor eu am fost acolo pentru el dar când eu am dat de neclar el a fugit ca o pisică speriată.  Aici si acum eu jur ca nu voi mai avea incredere in nimeni niciodată.  Până la urmă toti te părăsesc si te lasa singur sa induri tot raul , dar stii vorba aia ,, tot raul spre bine,, doar ca nu vad nici o parte bună din tot ce mi se intampla.

În acel moment sunt scoasă din gândurile mele de un ciocănit in usa .

-- E deschis , zic cu glasul pe jumătate adormit .

-- Sun, ce faci? Esti mai bine? Vocea lui  Jk se auzea de dincolo de usa întredeschisă,  el stătea acolo nu făcea nici un pas in plus de parca ceva il oprește,  ii este frica de ceva .

-- sunt mai bine, intra nu sta acolo . Ii spun eu care eram deja așezată in capul oaselor . Ma uitam la el cum făcea pași mici prin camera si se îndrepta spre câtul in care eram așezată.

-- Ma gândeam ca poate ai vrea sa iesim undeva, ai stat prea mult timp in casa si ți-ar  prinde bine putin aer proaspăt.

Imi surâde această idee , dar mai ales că voi fi singura cu el . Am trecut peste faza cu trecutul meu si cu tot ce sa intamplat . Jin a avut dreptate cu puterile mele . Cu supărarea nu ajungi nicăieri,  ori ca e acum ori ca e mai încolo iertarea tot va veni.

-- sigur . Mi-ar plăcea foarte mult să ieșim la era .

-- Atunci eu te voi astepta jos, până vei fi gata .

-- bine .

Înainte de a ieși imi iese un singur cuvânt pe gura .

-- Multumesc .

Jk se opri brusc in pragul ușii si se uita la mine cu niste ochii mari .

--Pentru ce imi mulțumești?

--Pentru tot . Era adevarat , chiar ii mulțumea pentru tot , dacă stau si ma gandesc bine el a fost langa mine in momentele grele și nu degeaba il iubesc pe băiatul ăsta. 

După jumătate de oră de cautat haine , gasesc într-un sfârșit outfit-ul potrivit.  O fusta neagra scurta  din piele , un tricou alb si o geaca de blugi lungă care imi acoperă șoldurile.

Ies din camera si cobor scările,  il vad pe jk așezat pe canapea uitanduse pe telefon , il vedeam foarte concentrat la acea bucata de tehnologie si voiam să îl sperii . Dar in acel moment ceva imi trece prin minte iar când ma apropii de el ma asez in fata lui stand pe genunchi , privirile noastre s-au intersectat si imediat buzele mele s-au lipit de ale lui formând un sărut.

În acel moment o mulțime de gânduri mi-au trecut prin minte care nu aveau nici o legatura cu noi doi , dar nu am întrerupt sărutul văzând că jk chiar imi raspunde si el , plin de pasiune . Am pus toata dragostea mea in acel sărut si se pare ca si el făcuse la fel.

Totul pentru tine / Jjk ( volumul 2)Where stories live. Discover now