🏫2🏫

16 2 0
                                    


Sem

Het was vandaag echt een hel in de klas. Ten eerste: de docent was boos omdat ik te laat was. Te  tweede: het groepje zat me de heletijd te pesten om propjes en dat soort shit op mij te gooien. 

We zitten hier nu in de laatste les. Wie ik met we bedoel het o zo geweldige groepje (proef de sarcasme) en ik. Roelof zit me de heletijd met een grijns aan te staren, Aaron zit me er de heletijd aan te herinneren voor vanmiddag. Sydney zit de heletijd klef te doen bij Roelof. Saar probeert de aandacht van Leon te krijgen, maar die krijgt ze niet en Leon doet eigenlijk helemaal niks.

TRING TRING

Fuck nee de bel. "Waag het om weg te lopen!" Sist Aaron naar me zo hard dat ik het alleen hoor. Ik knik alleen maar en loop naar mijn kluisje om daar mijn spullen te dumpen. "Blijf staan" roept Aaron naar mij ik kijk om en hij staat achter me en sleurt me mee naar het afgesproken plekje. "Kijk kijk, kijk eens wie we daar hebben" zegt Saar op een bitchy manier. "We dachten dat je nooit ging komen" zegt Sydney nog bitchyer dan Saar. "Had niet echt veel keus ofzo" zeg ik gefrustreerd terug. "Ook nog een grote mond"zegt Roelof verbaasd "das nieuw" maakt Aaron zijn zin af. "Nou waarom de fack moet ik hier nu komen?" Vraag ik nog steeds gefrustreerd. "Dat weet je zelf ook wel" zegt Leon.

Leon

"Dat weet je zelf ook wel" zeg ik. Ik heb er gelijk spijt van dat ik nu juist op dit moment dat zeg. "Ja natuurlijk weet ik dat ik moet hier altijd komen, omdat jullie het zo leuk vinden om mij te pesten en pijn te doen!" Zegt ze kwaad tegen ons. Dat was geen slimme zet van haar want ik zie dat Roelof nu echt kwaad begint te worden. "Nou pijn doen jullie me allang niet meer!" Zegt ze nu bijna huilend. "Nu ben ik er echt klaar mee" schreeuwt Roelof naar haar. Ik zie dat Sem in elkaar krimt, omdat ze ervan schrikt. Hij knikt naar Aaron als teken dat hij haar moet vasthouden. Ik zie dat Aaron staat te grijnzen en hij loopt er naar toe. Saar en Sofie lopen er ook naartoe en beginnen haar allemaal klappen in haar gezicht te geven. "Stop, stop alsjeblieft" smeekt Sem nu. Roelof geeft een teken dat ze moeten stoppen en hij loopt er nu zelf naartoe. Ze kijkt me even smekend aan, maar ik doe niks omdat ik niet op een softie wil gaan lijken. Roelof kijkt haar nog even grijnzend aan en geeft haar daarna een stomp in haar maag. Ze schreeuwt het uit van de pijn en daarom krijgt ze nog een stomp in haar maag. Ze houd zich nu wel stil. "Schreeuw nog een keer en dan krijg je een nog ergere straf" zegt Roelof dreigend. Hij zegt dat Aaron haar los mag laten. Aaron laat haar los en ze valt gelijk van de pijn op de grond. Roelof grijpt haar bij haar arm en sleurt haar mee naar de bezem kast en gooit haar daarin. "Nee pleaas doe niet laat me gaan" zegt ze smekend en ze moet gewoon huilen van de pijn. Hij grijnst nog even en smijt de deur dan dicht en draait hem opslot.





556 woorden

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 29, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Gepest en mishandeldWhere stories live. Discover now