😔1😔

23 5 1
                                    

Sem

Ik wordt wakker van een klap in mijn gezicht. En laat me raden het is mijn.........stiefvader Geert. "Wordt wakker tyfus kind" schreeuwt hij naar mij. Ik laat me dat geen tweede keer zeggen. Ik raap mijn kleren op en ren naar de badkamer. "2 minuten" schreeuwt hij me nog na. Dus ik ging snel mijn tanden poetsen en smeer wat foudation op mijn kop zodat niemand die striemen ziet. Ik doe nog snel even mijn haar in een staart en even snel brood smeren en dan wegwezen voordat ik nog een klap krijg. Niet dat ik graag naar school wil, maar het is beter dan hier.

Ik had gehoopt dat het groepje er nog niet was, maar ja niks zit me mee. En wie bedoel ik met HET GROEPJE nou ik leg je het wel even uit. Te beginnen met Roelof, hij pest het meest van hun allemaal, hij duwt en sluit me soms op in de bezem kast (ik ben claustrofobie's). Aaron, beste vriend van Roelof, doet Roelof altijd na en maakt het alleen maar erger. Saar die is ook een beetje een meeloper maar ze wil eigenlijk helemaal niet pesten maar ze doet het toch?! Raar mens dat ze is! Sydney is eigenlijk een beetje zoals saar maar toch is ze nog erger! Echt waar! En dan heb je nog Leon, hij is gewoon een goeie vriend van Roelof en Aaron, hij pest niet echt. Daar ben ik zo blij mee!

"Hey kind blijf staan" schreeuwt Roelof, ik had zo erg gehoopt dat hij me niet had gezien. Ik blijf staan en ik hoop dat het dan minder wordt. Ze lopen op me af behalve Leon hij blijft op zijn plek staan. Niet dat ik verwacht dat die straf (of hoe je het ook wilt noemen) minder wordt. "Hey downie na school in de gang" zegt Roelof met een grijns. (Wij zelf hebben een hekel als mensen die met downie schelden). "O o oké" stotter ik omdat ik al weet wat er gaat gebeuren. Roelof en Aaron beginnen te grinniken en Saar en Sofie krijgen de schater lach waar ik koppijn van krijg. "Stop met die stomme lach sletten" mompel ik in mezelf. "Wat zei je daar?" Zegt Roelof dreigend. "Niks" probeer ik zo geloofwaardig te laten klinken. "Ik hoorde je wat mompelen dus zeg het nu" hij komt een paar stappen naar mij toe en ik zet weer een paar stappen achteruit. "Ik zei s st stop met d die stomme lach Sl sle sletten" zeg ik stotterend omdat ik bang ben voor zijn reactie. Hij loopt naar me toe ik wil weg lopen, maar ik sta gewoon vastgelijmd aan de grond. Hij buigt langzaam naar voren en fluistert: "je hebt je straf nu alleen maar erger gemaakt." Ik slik hoorbaar en hij loopt weg met een grijns op zijn gezicht met de anderen die hem achterna lopen. 






483 woorden

Gepest en mishandeldWhere stories live. Discover now