Capitolul 7

6.5K 516 43
                                    

"Will nu e tatăl meu.Mama mi-ar fi spus despre asta."m-am uitat fix la bărbatul în vârstă.

"Mda,la fel cum ți-a zis și de Caleb?"mi-a reproșat bărbatul.

"Ce-i cu Caleb?Unde e?"bătăile inimii mi s-au accentuat la auzirea numelui fratelui meu.Știe bărbatul ăsta unde e el?La fel de mult cât m-a înveselit omul,atât de tare m-a și îngrijorat.Dacă acest Dispărut știe de el, asta înseamnă un singur lucru.El a devenit un Dispărut.

Un chicotit descurajator a ieșit dintre buzele bărbatului."Nu ai vrea să știi?"

"Ce vrea el de la ea? "Harry se luptă să stea calm.Îmi pot da seama de asta după modul în care își ține mâna, strâns,pe brațul meu. 

"Același lucru care vrei tu să îl faci cu ea." bătrânul a râs."Chiar nu știu de ce ești atât de îngrijorat.Poți să o faci cu ea,imediat ce termină Will."

"Nu am adus-o aici ca să fie violată de tatăl ei și cu siguranță nu vreau nimic de la ea."s-a apărat Harry, nerăbdător.Strânsoarea lui de pe brațul meu,a slăbit."Ar putea să-mi pese mai puțin,atâta timp cât nu o voi mai vedea pe aici."

Cuvintele lui Harry sunt precum cuțitele.Mă taie,apoi mă umplu cu furie și cu durere.Nu îl înțeleg.Nu înțeleg cum poate spune asemenea lucruri oribile despre mine. Nu i-am greșit cu nimic. Cum poate să-și dorească să nu mă mai revadă?

"Ei bine,cu siguranță vreau ca Will să îi lase și pe alții să o facă cu ea.Mi-ar plăcea să o revăd."Bărbatul și-a trecut limba roz peste buze, având fantezii cu mine.

Vreau să fug departe și să mă ascund,dar în același timp vreau să lupt.Vreau să-l pocnesc pe bărbatul în vârstă și să îi dispară zâmbetul lui idiot, în timp ce îi smulg părul creț al lui Harry, până când mă vor implora să mă opresc.Nu-mi pot aminti dacă aveam gânduri atât de sinistre și groaznice,înainte să fiu în situația asta ce m-a schimbat.Nu-mi place.

Corpul lui Harry a devenit brusc rigid, fiind poate deranjat la fel ca și mine, de comentariul Dispărutului."Ce te face să crezi că Will vrea ca fiica lui să pățească așa ceva?"Nu văd motivul pentru care Harry a întrebat asta.Oricum răspunsul nu ne va ajuta.

"Pentru că Will e deștept." a spus repede, neclar, de parcă ar fi beat."El știe adevărul:lumea e pe cale de dispariție.E treaba noastră, ca bărbați, să dominăm lumea și să terminăm asta.Trebuie să repopulăm lumea.Pentru a face asta, avem nevoie de toate femeile care ne cad în mâini, ca să contribuim la asta.Dacă Will, șeful Dispăruțiilor, nu își lasă fata să ajute,atunci de ce alți oameni ar trebui să le facă fetelor lor lucrurile astea profane? Will e un lider și oamenii mereu își urmează conducătorii.El are nevoie ca oamenii să vadă clar modul în care se trăiește."

"Ești bolnav!"am scuipat cuvintele către el, cu ură, sperând să îl dea gata.

Oricum, o fetiță nu poate da gata un bărbat cu ale ei cuvinte. El doar a râs.

Nici eu, nici Harry nu am încercat să spunem nimic.Doar stăm, mâna lui s-a înfășurat în jurul brațului meu, fără să mă calmeze foarte tare, dar cel puțin, mă face să nu mă simt atât de singură.

Liftul s-a auzit, oprind râsul sec. Oricât de atrasă eram de butonul liftului, care dispare încet, o idee a răsărit în mintea mea. Will.

Fugitul de acasă, găsirea lui Luke și ascunsul de Harry m-au adus în momentul ăsta.Probabil că e cel mai temut lucru pe care l-am experimentat de-a lungul vieții mele. 

Cineva și-a dres vocea și toată lumea s-a întors să vadă cine a scos acest sunet neprietenos.Mi s-a dat stomacul pe dos, când premonițiile mele au devenit adevărate.

Bărbatul ăsta, am gândit cu amărăciune, este tatăl tău.

Părul castaniu  lui Will e mai scurt decât ultima dată când l-am văzut,acum câteva zile.De asemenea, se pare că e destul de fericit, având în vedere că știa că mă va găsi.

"Violet," vocea lui Will e arogantă și ironică."Am așteptat acest moment.Momentul în care îmi voi vedea din nou fiica." Privirea lui se plimba de la mine, la Harry."Trebuie să spun, Styles, că sunt impresionat.Ai demonstrat iar că nu ești clona tatălui tău."I-am observat ochii, mijindu-se când a văzut strânsoarea lui Harry de pe mine."Acum, te rog să îi dai drumul fiicei mele."

"Nu e adevărat. "am scâncit în timp ce mâna lui Harry mă ținea pe loc,cu fermitate.

La fel ca celălalt Dispărut,Will a râs."Crezi că mint?"

"Știu că o faci. Mama mi-ar fi spus dacă ea ar..."

"Crezi că sunt singurul lucru care l-a ascuns mama ta de tine?Mama ta e egoistă și îți spune doar lucruri care îți spală creierul, pentru a te face să urăști societatea, cum face ea.Singura calitate a ei e fizicul ei.Din fericire, îl moștenești."

Încearcă să mă întoarcă împotriva propriei mele mame?E dureros de arogant sau doar prost?

"Ce vrei de la ea?"tonul lui Harry este rugător,făcându-i zâmbetul să dispară de pe fața lui. 

"Nu știu de ce te îngrijorezi în privința asta. Nu trebuie să mai ai grijă de ea."obrajii lui Will au căpătat aceeași culoare ca a părului lui.

Am văzut cum maxilarul lui Harry s-a încleștat și el s-a încruntat.

"Nu o voi face cu tine." i-am spus lui Will, sunând mult mai încrezător decât mă simțeam.

"Oh, mi-ar plăcea să văd asta." spune mult mai încrezător decât ale mele, cu siguranță el e curajos.Cum ar fi normal, sunt 3 contra 1 și el joacă în echipa câștigătoare.Am văzut ceva înăuntrul lui Harry,în clipa în care a realizat cât de urâtă e întreaga situație."Nu." a spus."Are dreptate. Nu o va face cu tine. Nu o las eu." cuvintele lui Harry sunt foarte neașteptate, încât ochii mi s-au mărit în timp ce m-am întors spre el.

"Ce spui de asta? Să jucăm un joc."Will ne-a zâmbit sinistru."Să o lăsăm pe Violet să decidă cu cine o va face. "

Poate că el e doar prost, m-am gândit.El nu poate crede că l-aș alege pe el.Desigur, Harry arată mult mai bine. Deși, arată așa, văd o parte din Harry  care e diferită de cele pe care le vede toată lumea. Văd un băiat are se simte pierdut în încercarea de a se găsi pe el însuși. I s-au spălat creierii pentru a crede că societatea are dreptate. Ceea ce nu e adevărat.

"Îl aleg pe Harry."am ales prea repede și Will s-a încruntat, în timp ce Dispărutul din spatele nostru a râs.

"Nu am terminat de spus regulile, încă." explică Will. "Dacă nu o vei face cu el, o voi trimite pe mama ta la un bordel și frații tăi vor fi trimiși într-un orfelinat.Vor învăța cum să devină Dispăruți și dacă se pot reproduce, o vor face."

Inima a început să-mi bată mai repede, la gândul săracii mele mame, purtând ciorapi de plasă și cizme deasupra genunchilor, fiind forțată să devină o prostituată și neavând cui să-i trimită bani acasă.Gândul că micuții mei frați vor fi transformați la fel ca alți Dispăruți, mă îngrozește. Nu pot lăsa asta să se întâmple.

"De ce mă vrei?"am scâncit. 

Will mi-a zâmbit strâmb, obrazul lui stâng fiind mai ridicat decât cel drept.A întins mâna spre mine. "De ce nu vii cu mine și descoperi?"

M-am uitat la Dispărutul care stătea în spatele biroului.Părul lui gri și fața lui urâtă s-a întors repede spre Harry. El abia, abia și-a scuturat capul, parcă ar fi spus:"Nu, nu o fă."Mi-am tras brațul din strânsoarea lui Harry și acesta a suspinat adânc în timp ce am încuviințat spre Will.

"Bine." am zis."Să mergem."

Am mers spre mâna întinsă a lui Will,nefiind sigură în ce mă bag.

Îmi pare rău că nu postez mai repede, dar am de învățat și anul ăsta am și examenul și ugh. Chiar îmi pare rău. Încerc să scriu joia sau vinerea,după cum am mai spus.Mulțumesc celor ce citesc povestea și mulțumesc pentru cuvintele frumoase scrise la capitolele precedente.

-Bo.x 

Extinction -in curs de traducere.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum