Φεβρουάριος 2019

165 26 10
                                    

Καλημέρα Τελλιστορίτες & Τελλιστορίτισσες!!!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα μας ανανεώθηκε!!!

Αποκτήσαμε έναν ολόδικο μας ιντερνετικό χώρο : www.tellurstory.gr

Έχουμε tumblr : https://tellyourstorygr.tumblr.com/

Έχουμε Instagram : Tell Your Story

Έχουμε Facebook : TellYour StoryGr

Και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το κανάλι μας στο youtube!

Στο site μας θα αναρτηθούν σιγά σιγά όλοι οι παλαιότεροι μας διαγωνισμοί και θα μπορείτε να ενημερώνεστε για εκείνους που τρέχουν τώρα!

Θα μπορείτε να κατεβάσετε τις αγαπημένες σας ιστορίες σε ebook και σε λίγο καιρό θα υπάρχουν άρθρα και συμβουλές για την συγγραφή από εξειδικευμένους εκπροσώπους.

Στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε και να καταφέρουμε να γίνουμε μία αυτοτελής ομάδα διεξαγωγής διαγωνισμών διηγημάτων εκτός Wattpad.

Λίγα λόγια για τα μελλοντικά μας σχέδια...

Οι διαγωνισμοί διηγημάτων θα αποκτήσουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Θα διεξάγονται κάθε 3 μήνες και θα διαρκούν 3 μήνες.

Για παράδειγμα, ο διαγωνισμός για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα ανανεωθεί και αφού ξεκίνησε Ιανουάριο, όλοι όσοι θέλουν να πάρουν μέρος θα έχουν προθεσμία μέχρι τον Μάρτιο!

Ο μεγάλος διαγωνισμός που διεξάγουμε κάθε χρόνο από το 2015, θα αλλάξει μορφή. Θα ονομάζεται «Βραβεία TYS» και θα ενημερωθείτε σύντομα για αυτόν με νέα ανακοίνωση.

Δεν έχουμε ξεχάσει ότι σας χρωστάμε νικητές για τον προηγούμενο διαγωνισμό «TYS 2018» αλλά όπως σας είχαμε ενημερώσει ο υπολογιστής που περιείχε όλες τις βαθμολογίες χάλασε και έχει ανακτηθεί μόνο ένα μικρό μέρος τους. Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά δεν υποσχόμαστε τίποτα..

Όπως καταλαβαίνετε, όλες αυτές οι νέες δράσεις έχουν προσφέρει μία μεγάλη γκάμα νέων αρμοδιοτήτων και για αυτό θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει και να ασχοληθεί με ιστορίες και νέες ιδέες να μας στείλει μήνυμα.

Αναζητούμε άτομα δραστήρια που να μπορούν να αφιερώσουν 2-3 ώρες την εβδομάδα σε κάποιο πρότζεκτ που θα τους ανατεθεί. Επίσης, χρειαζόμαστε κάποιον/α που να ξέρει από wordpress & κάποιον/α που να γνωρίζει από graphic design.

Περιμένουμε τα σχόλια σας για το site και για τις νέες μας δράσεις !!!

Και μην ξεχνάτε να μας ακολουθείτε στα social media!!!

ΑνακοινώσειςWhere stories live. Discover now