Αλλαγή ονόματος

247 29 14
                                    


Καλό μήνα!!!!

Με την αρχή του νέου μήνα, η ομάδα μας αποφάσισε να αλλάξει λίγο το περιεχόμενο αυτού του προφίλ. Θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε τους διαγωνισμούς που τόσο αγαπάτε αλλά θέλουμε να δοκιμάσουμε και κάτι νέο που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει όλους μας να προωθήσουμε τις ιστορίες μας και να βελτιώσουμε το γράψιμο μας.

Σύντομα θα δημοσιεύσουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Προς το παρόν χρειαζόμαστε για άλλη μία φορά την βοήθεια σας!

Νιώθουμε ότι το όνομα Greek Wattys δεν μας εκφράσει πια. Η ομάδα αυτή, για όσους δεν γνωρίζουν, ξεκίνησε διότι το Wattpad αρνούνταν να επιτρέψει και σε άλλες γλώσσες - χώρες να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό των Wattys.

Έτσι, εμείς διοργανώσαμε τα πρώτα Greek Wattys που έγιναν στο Wattpad (2015) με δική μας πρωτοβουλία. Έπειτα όλα πήραν το δρόμο τους και εφόσον η χώρα μας συμμετέχει πια στον ετήσιο διαγωνισμό που διοργανώνει το Wattpad, αυτό το προφίλ διοργανώνει μόνο μικρούς διαγωνισμούς διηγημάτων.

Επειδή όμως πιστεύουμε ότι είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα, μια κοινότητα θέλουμε η επιλογή του νέου μας ονόματος να γίνει από εσάς! 

Οδηγίες

Αφήστε ένα σχόλιο με το όνομα (ή τα ονόματα) - που προτείνετε για την ομάδα μας.

Το όνομα πρέπει να εκφράζει το αίσθημα της ενότητας, να έχει σχέση με διαγωνισμούς, να είναι εύηχο, έξυπνο και να μπορεί να έχει αρχικά που να μένουν (όπως Μini Greek Wattys-MGW).

Εμείς σκεφτήκαμε και προτείνουμε το όνομα :

  "Greek Writing Awards" 

όμως θέλουμε την γνώμη σας και τις ιδέες πριν πάρουμε την τελική απόφαση.

Περιμένουμε τα σχόλια σας!

Προθεσμία : 07/05/17

Και για να σας δώσουμε ένα παραπάνω κίνητρο... το άτομο που θα μας δώσει το καινούργιο μας όνομα, μπορεί αν θέλει και έχει χρόνο, να γίνει μέλος της νέας μας ομάδας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!

Παρακαλώ κοινοποιήστε και ενημερώστε τους φίλους σας!


ΑνακοινώσειςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα