Capitolul 4

215 15 3
                                    

Aren't you somethin' to admire, cause your shine is somethin' like a mirror

And I can't help but notice, you reflect in this heart of mine

If you ever feel alone and the glare makes me hard to find

Just know that I'm always peering out on the other side  # J . Timberlake -Mirrors

                                         ” Concluzii dramatice ”

Maya Povestește :

Trebuie.M-am împotrivit toată după-amiaza . Dar sunt pe punctul de a pierde. Bătălia mea este la fel de inutilă precum aceea a unei femei care, simţind primele dureri ale naşterii, hotărăşte că momentul nu este deloc prielnic. Dar natura are câştig de cauză. Întotdeauna. Trebuie să vorbesc din nou cu el , m-a adus acasă fără să îmi reproșeze ceva, nu am putut să spun nimic în tot timpul acesta ,trebuie ca să îi mulțumesc că ma salvat din ghiarele ălora .

Tata nu a scos niciun cuvânt când ma văzut în pragul ușii nevătămată doar s-a uitat lung la mine și și-a văzut de treaba lui , cred că e foarte supărat pe mine ,niciodată nu am lipsit atât de acasă culmea tocmai pe timpul nopții .Simt cum se depărtează ușor de mine , crede că i-am încălcat cuvântul dar el nu știe ce mi sa întâmplat știu că o să mă ierte dacă află incidentul dar nu vreau să îi spun din cauză că mă simt jenată și nu vreau ca să facă pe naiba în 4 ca să îi găsească pe idioții aceia drogați ,nu vreau să se ajungă mai rău .

Cu Ivy am vorbit de 2 ori până acum și părea încântată ,se pare că și-a făcut lipeala cu tipul binefăcut cu care dansa aseară și vor să își facă relația oficială + că vor să facă ceva serios ,presupun că a fost dragoste la prima vedere .

Afară era un nor negru care se îndrepta către oraș repede și sunt sigură că o să plouă ,am oftat lung și am revenit la realitate frustarea mă copleşeşte. N-ar trebui să se termine astfel,nu așa .Vreau să clarific totul , am în gând lucrul acesta ,trebuie să îl găsesc și să vorbesc cu el neapărat deoarece sentimentele colpeșitoare mă fac să par neajutorată .

Mă îndrept către bucătărie pentru a-mi lua ceva de mâncare și îl văd pe tata care se uită la mine lung după care iese din încăpere dar îl opresc.

-Tată ?Îmi cer scuze .. ,spun printre suspine ,chiar vroiam să știu că nu e supărat pe mine deși știam că nu se va întâmpla asta prea curând 

-Maya , am treabă . Trebuie să plec ,spuse atât stând cu spatele la mine și își întoarce capul pe jumătate privind în oriunde alță parte dar nu la mine 

Tac câteva clipe ,mă las bătută .Tata nu mă va ierta prea ușor ,niciodată nu am făcut ceva care să nu îl facă mândru ,nu știe cum să reacționeze ,îl înțeleg dar trebuie să asculte și opinia mea , să îi spun ceva care ar crede ,nici prin ruptul capului nu i-aș spune că 3 băieți au vrut să profite de mine ,simt că iau foc pe dinăuntru .Cum am putut să beau atât ?De ce mi s-a întâmplat mie asta ?Nu îmi era deajuns viața asta care pe jumătate e distrusă ?

Nu știu cum să reacționez ,bine că am fost salvată de băiatul acela Taylor sau rău că am putut să fiu atât de neîndemânatică încât nu am putut scăpa din mâinile lor ? Mulțumesc lui Dumnezeu că nu s-au atins de mine , încerc să par normală ,vreau să plâng,să urlu dar asta nu se întâmplă.

Lună Plină #1Where stories live. Discover now