02

234 17 0
                                    

Mikor beértem a lakásomba, első dolgom az volt, hogy a rajtam lévő átázott ruhadarabokat átcseréljem szárazra, ugyanis miközben hazáig vezettem eleredt az a nyamvadt eső, a háztömb előtti parkolóba pedig már nem volt szabad hely, így aztán a szembe lévő kisbolt mellett tudtam csak letenni az autót, onnan pedig befutni az albérletembe, addigra pedig a textilekből amiket viseltem már csöpögött a víz.
Lekaptam magamról őket, és egy forró fűrdő után már az ágyamban feküdtem. Nagyon izgultam egész idő alatt, hogy milyen benyomást kelthettem Mr. Stylesnak, ugyanis nagyon szükségem volt erre az állásra. Rengeteget tanultam ahhoz, hogy tizenkét órába dolgozzak, pincérként vagy mosogassam a piszkos edényeket.
Ami pedig a főnök urat illeti, igazán elragadó volt. Nagyon jól néz ki, bár eléggé felkeltette az érdeklődésemet az a tény, hogy nem tűnik többnek huszonötnek, mègis egy elég jól menő vállalatnak a feje. A sokat igérő zöld szempárjàt pedig ha akarnám se tudnám kiverni a fejemből..

•••••

Eltelt egy hét, és még mindig nem kaptam értesítést arról, hogy felvettek e. Pedig azt mondta Mr Styles, hogy még a héten jelentkezni fognak, ám de nem így lett. Csalódottan mentem a laptopomhoz, ujabb állások után kutatva. Éppen nyitottam meg az emailemet, mikor láttam, hogy már két napja elolvasatlan üzenetem érkezett.
Kiváncsian megnéztem, majd annyira megdöbbentem, hogy a toll ami a kezembe pihent a földre zuhant.

Tisztelt Melani Enderson!

Mr.Styles úrral való interjú során megbizonyosodhattunk arról, mennyire szereti azt amit tanult. Igazán jó beszéde volt, ám nekünk már egy tapasztalt reklám tervezőre van szükségünk, így Önnek az állásra jelentkezését elkell, hogy utasítsuk.
De van még egy lehetőség amit maga dönthet el, hogy él e vele vagy sem.
Magánéleti okok miatt, Mr.Stylesnak az asszisztense ott hagyta az állását, így felszabadult az a hely. Mr.Styles felajánlotta önnek azt a lehetőséget, hogy miközben ön asszisztenskét tevékenykedik, nálunk, a legjobbak között fejlesztheti ki ezt a szakmát. Hogy értse: ötletekkel állhat elő, besegíthet a forgatásba, segédkezhet a már felvett reklámtervezőnek.
Ha elgondolkodott rajta és érdekelné Szeptember huszonkettedikén fáradjon be Tizenöt óra Harinc percre a vállalatunk irodájába.

Tisztelettel: Andrea Coley

Szeptember huszonkettő...
-Jézusom! De hàt az ma van! -idegesen felpattantam a helyemről és a fali órára vezettem a tekintetem...14:03
Oké, semmi vész, van mèg időm..

Gyorsan a szekrényemhez léptem, ahonnan kiemeltem egy fekete elegáns térdig érő ruhát amit gyorsan magamra vettem, majd utána feltettem egy kis sminket is. Hajamat feltűztem a fejem tetejére, azután felkaptam magamra egy fekete tűsarku cipőt. Az óra mikor ránéztem tizennégy óra negyvenöt percet mutatott, így sietve felkaptam a táskámat és a telefonomat, és lerohantam az autóhoz.
Mikor kiértem a háztömb elé akkor tudatosult bennem, hogy a kabátot elfelejtettem, az eső pedig úgy szakad mintha muszáj lenne neki.
Akkor jutott eszembe, hogy a kocsiba van egy tartalék, így nem is törődve vele rohantam az autómhoz. Benne ülve vettem észre, hogy a fekete ruhám annyira átvizesedett,hogy még jobban ràfeszült a testemre. A hajam ami bent még jól volt, most úgy nézett ki mint egy elázott széna kazal. Csalódottan csaptam a kormánykerékre a kèt kezemet, miután drámaian ráhajtottam a fejemet.
Egy tömeg szeremcsétlenség vagyok.
-Na figyelj Melani, erre nincs időd! Menni fog, nem az az ember vagy aki hagyja az egészet feladni! -emeltem fel fejemet,
Majd beindítottam az autót, és elindultam egyenesen a Styles Company felé.

••••

-Ms Enderson?-Hallottam egy fiatal hangot, mire hátra néztem, és a recepciós lány mosolyána ütköztem.
-Igen én vagyok.
-Kérem fàradjon velem.-indult el felém-El
Kérhetném a kabátját?
-Oh, köszönöm-vettem le májd át nyújtottam neki, ő pedig tovább adta a másik itt dolgozó lánynak.
Elindult egy folyosón és közbe elkezdte mesélni, hogyan is működnek itt a dolgok, és mik azok amiért Styles úrt kitudjuk hozni a sodrából.

Egy lift előtt álltunk meg,mire a szőke lány felém fordult.
-Mr Styles azt kéri menjen fel a tetőtéri irodájába, ugyanis hétvégén ott tölti a munkaidejét, így kérem majd nyomja meg a Tizenkettes emelet számát.-mosolygott kedvesen, és elindult ugyan azon az útvonalon amin jöttünk.
Ő miért nem jön velem?!
-Elnézést! Ön hogy-hogy nem tart velem?-szóltam utána.
-Mr.Styles azt kérte csak ön menjen fel-magyarázta, majd eltűnt a folyosó kanyarában.

Tiltott Vonzalom |H.S|Where stories live. Discover now