Belki Tanırsın

216 14 11
                                    

KIZLAR !! BEKLEDİĞİNİZ BÖLÜM NİHAYET GELDİ. UZUN BİR ARA VEDİĞİMİ BİLİYORUM FAKAT WATTPAD'E SADECE OKUMAK İÇİN GİRİYORUM. ONUN DIŞINDA BANA KIZMAYIN ÇÜNKÜ BENİMDE BİR HAYATIM, İLGİLENEM GEREKEN ARKADAŞLARIM VE PROBLEMLERİM VAR. ANLAYIŞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)

BÖLÜM İTHAFLARI; @camsqueen61 , @queenofmahone , @Stay_15 , @kucukkedi19 , @Bjk_1996 TEŞEKKÜR EDERİM !!

AYRICA @Bjk_1996 'ya SÖZ VERİP YERİNE GETİREMEDİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM. İNSANIN NEREDE NE ZAMAN İŞİ ÇIKACAĞI BELLİ OLMUYOR. TEKRARDAN ÜZGÜNÜM.

5SOS - AMERICAN IDIOT. -GREEN DAY COVER-

**

"Briana"

"Briana hadi kalk bebeğim çok terlemişsin"

Tanıdık ses kulağıma dolunca o an o sesten efret ettim fakat sesi duyup, göremiyordum. Gözlerimi kırparak açtığımda evimizde, yatağımda uyuyordum. Sanırım kavga ederken bayılmıştım. Ve Austin eve getirecek kadar nasıl yüzsüz olabiliyordu ?

"Seni sikik sex manyağı, utanmadın bir de evimize mi getirdin beni?!" Hiddetle konuşurken yanımdaki yastığıda dibimde olması şansıyla tam yüzüne vurdum. Austin hala anlamamış gözlerle bana bakıyordu. Sessiz kalmamasını düşününce konuşmaya başladı;

"Beni sikik bir sex manyağı olarak mı görüyorsun? Hadi ama ne yaptım sadece arabada uyuyakaldın rüyanda ağladın ve bende seni uykunu iyi al diye uyandırmak istemedim. Bu sırada sana ekmek kola alıp ilk defa yapacağım bol tuzlu çorbayı yaptım. Başkasıyla da yatmadım" Kızgınca söylediği cümleyi anlayınca hepsinin bir rüya olduğunu anladım. Keşke dinlemeden yargılamasaydım.

"Şey.. Yani.. Hepsi birer rüya mıydı?" Kendi içimden söylediğim bu cümleyi duymuştu fakat asla ama asla rüyamı anlatamazdım ve rüyada söylediklerinde haklıydı. Öpüşmekten ileri gidememiştik ve artık zamanı gelmişti. Ağzını açmaya kalkacakken onu ani ve sert bir şekilde öpüyordum. Daha sert öptüğümde nefesim tükenmişti. Hamle yapıp kucağına oturdum. Nefesim düzelince onu öpmeye devam ettim. Dudakları hiç doymayacağınız bal tadındaydı. Öpümemiz derinleşirken beni yatağa yatıdı, boynumu emmeye başladı. Artık istesem de kendimi durduramazdım.

**

''Hayır, bence o nakarat giriş olmalı'' 

''O zaman ne istediğim anlaşılır'' Oflayıp elimdeki boş kahve bardağımna kahve doldurmak için gittim. Yorucu bir sabahtan sonra yatakta uzanıp Austin'in şarkı sözlerini gözden geçiriyorduk. Bilmem kaçıncı kahve bardağımda fakat hala uykumun gelmemesini sağlayamıyordu. Kahveyi doldurunca belimde bir el hissettim.

''Biri bana mı kızdı acaba'' O minik tavşan sesiyle çok şeker çıkan sesini seviyordum.  Kızgın olmasam bile bu durumu değerlendirmek istedim. 

''Yok, sana kızgın filan değilim'' deyip kollarından ayrıldım. Salona doğru ilerleyip odaya geçtim. Peşimden gelirdi. Gelecekti. Gelirdi değil mi?

"Bence kızmamalısın Briana, o nakarat giriş olursa cümleler birbirini tamamlayamaz" Aslında bir bakıma haklıydı. Daha ne için küstüğümü bile bilmiyordum.

"Haklısın ama biraz ara vermen lazım. Mesela çizgi film izleyebiliriz." O muhteşem sırıtışını bana bahşederken bende hayran hayran izledim. FanGirl'lik yapmaya başlayacaktım. Sahi, Austin neden mükemmel yaratılmıştı?

"Pekala madem ara vermem ve dinlenmem gerekiyor, arıştırmalıklar senden" Başımla onaylayınca mutfağa gittim. En azından herşeyin bir rüya olmasına ve onun olmamasına sevinmiştim. Biz yine iyiydik. Kavgalarımızda olsa iyiydik. Ama biz, bizdik işte. Atıştırmalıkları koyarken kapı çaldı. Umursamadım. En fazla Alex'tir. Kapının gelen soğuğuyla kapının hâlâ açık olduğu kanısına vardım. Alex olsa iki saat kapıda beklemezdi. İçeri girerdi ya da bir şey bırakıp çıkardı. O yüzden Austin'e seslendim

"Austin, kim gelmiş bebeğim?" sinirle bağırdı;

"Felix diye biri, belki tanırsın!"

One Step Closer To Death (LLAF) '2'Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin