... 'nın Sırrı

177 6 12
                                    

Selam. Keşke güzel bir gün olsaydı da iyi bir giriş yapabilseydim. Resmen yıkılmış gibiyim Zayn Malik ∞

14 okuma, 6 vote, 3 yorum.

Brıana'nın mektubunu okumaya devam ediyordum. Hala ağlıyor muydum karar veremiyordum. O kadar çok ağlamıştım ki, gözlerim uyuşmuştu. Sadece bir kağıtla beni bırakmış mıydı yani? Peki kağıttaki çözemediğim kanlar? Onun yazısına benzemeyen yazı? Brı kaçırılmış mıydı yoksa gerçekten kaçmış mıydı? Ayrılalı 3 gün geçince kaçtı mı yani? Gerçi ayrılmıştık. Artık istediği yere gidebilirdi. Bekardı sonuçta. Ama beni 4 gün de mi bırakıp gidecekti? Yapamazdı. Pasaportu bile doğrulanması .

#*#*#*

Brıana 20 Mart gecesi kaybolmuştu. Kaybolmuştu pek denemez. ... onu kaçırmıştı. Pek tahmin edilemez biriydi. Peki 18 yaşındaki genç kızı kim kaçırmıştı? Sırrı belli olamayan zavallı Brıana Clory, gizli birinin Austin Mahone'a Felix'le fotoğraflar genç adama gönderilmesi üzerine olaylı çift boşanmışlar, Brıana kendine ev tutup orada oturmaya başlamıştı. Tam kendi kendini idare etmeye, Austin'in aptalca bir şey yüzünden dava açıp davanın 3.gününde boşanmalarına, karnındaki 2.5 haftalık bebeğinin mide bulantısı yapmaya alışmıştı. Tam alıştım dediği anda ... isimli şahıs, Brıana'yı dünyadan yok etmek üzere ıssız yerlere götürmüştü.

#*#*#*

Austin, Felix ve Brıana'nın birlikte yemeğe çıktıkları fotoğrafı görmüş ve çok sinirlenmişti. Zarf yine belirsiz biri tarafından gönderilmiş ve direkt olarak posta kutusuna atılmıştı. O kadar gizli yapılmış bir işti ki, tek bir el izi ya da zarfta bir yırtıklık, kırışma yoktu. Sadece fotoğrafın birinin arkasında 'Brıana Clory, gece senin için değil, Felix için buluşmuştu.' yazıyordu. Öyle ki, Brıana Clory Austin'e: "Notalarını almak için Rocco'ya gidiyorum." demişti. Brıana suçsuzdu. Felix'in oyununa gelmişti. Fakat kaçırılma olayında Felix en az bir su kadar temizdi. Peki kimdi bu kişi? Brıana'nın en dibinde olan biriydi fakat kimse farketmeyecek kadar iyimserdi. Sırlar ortaya çıkması için Brıana'ya ihtiyaç vardı. Keşke Austin onu terketmeden araştırsaydı. Öyle ya, Brı bir anda ha diyince Austin'i bırakamazdı. Mahomie'ydi o sonuçta. Oysa Austin yapsa "Fanımdır. Beni mi sorguluyosun? İnanmıyor musun bana?" der olayı bitirirdi. Neden Austin için bu kadar kolay, Brıana için bu kadar zor olmuştu? Brıana o evde sadece Austin'i değil, kalbini ardından da ruhunu bırakmıştı. O ev onun için cehennemdi. Oysa o eve ulaşmak için ne kadar zaman sarf etmişti. Herkes "Birbirlerine o kadar aşıkken neden bıraktılar?" demişti. Sorunun tek bir cevabı vardı: GÜVEN. Güven olmayan yerde değil Brıana-Austin aşkı, Ferhat-Şirin aşkı olsa yıkılırdı. Hoş, boş güvensizlikte yok yere özlem yapıyordu. Özlem yaparak da Brıana bulunmazdı ya. Brıana neredeydi?

#*#*#*

Austin, annesinin perdeyi açmasıyla gözlerini açmıştı. Michele, Brıana'yı severdi. Oğlunun da canından çok sevdiğini biliyordu. Ona saygısı için klasik "Hadi kalk yemek ye, böyle bulacağını mı sanıyorsun?" demek yerine kapısını kapatıp çıkmıştı. Austin güneşe bakarken yorgana iyice sarılmıştı. Nisan ayında olmalarına rağmen donmuşcasına yorganı üzerine kapatmıştı. Güneşe bakan gözleri ağlamaktan kızarmış, irisi güneş ışınları nedeniyle yemyeşil olmuştu. Kalkmıyordu. Daha doğrusu kalkamıyordu. Sahi, nasıl kalkacaktı ki? Sevdiği kadın avuçlarının arasından göz göre göre gitmişti.

#*#*#*

Anlamsız bir sabah daha. Brıanasız. Sahi bu hayatı ben seçmiştim değil mi? O resimlerin gerçekçiliğini ve nedenini sormadan boşamıştım onu. Ne kadar daha dayanabilirdim ki? Gidip onu aramalıydım. Peki nerede? Kolundan tutup attığım dışarıda mı? Ne kadar da canı yanmıştır halbu ki. Teni zayıftır. Çabuk morarır. Zavallı minik karım.

#*#*#*

Boşa kıvranıyorsun küçük kız. Ne o ellerini açacağım, ne de ayaklarını. Yoksa sevgilini mi özledin küçük kız? Seni, burayı asla tahmin edemezler. Her insana o kadar çok güvenme tatlı kız. Gün gelir kendini depoda esir bulursun. Her neyse gelelim yapacaklarımıza. Öncelikle şu sevgilini özlüyorsundur. Yanına da getireyim de özlemini gider. Sonra seni gözünün önünde tecavüz ederim. E tabi bunların olmasını istemiyosan benim koynuma seve seve gireceksin. Yok yapmam dersen ikinizi birden yakarım.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Mar 26, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

One Step Closer To Death (LLAF) '2'Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin