part 3

24 4 2
                                    

Pp Amina

Yasmina doet zo raar alsof ze iets te verbergen heeft en hoezo noemt iedereen der kech  me zus is niet zo allee dat denk ik dan je weet nooit hoe iemand echt is. Ik deed me kleren aan en belde Meriam om te vragen of ze mee gaat shoppen ze ging er mee akkoord dit had ik aan.

Me moeder keek wel boos want ze haat gescheurde broeken en ze vind het niet leuk als we ze dragen ik ging op me vespa en vertrok naar Meriam die heel blij was me te zien had ook lang niet gesproken met haar haar broer keek me aan dus lachte ik maa...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Me moeder keek wel boos want ze haat gescheurde broeken en ze vind het niet leuk als we ze dragen ik ging op me vespa en vertrok naar Meriam die heel blij was me te zien had ook lang niet gesproken met haar haar broer keek me aan dus lachte ik maar hij is als een grote broer voor mij ik ben daar echt blij om ik heb nu momenteel geen vriendje nodig en daar denkt Meriam het zelfde over. Dus naar welke winkel gaan we? Vroeg Meriam, zullen we naar H & M of Zara gaan? Of allebei antwoordde ze , ja dat kan ook we hebben genoeg tijd en ik moet je veel vertellen.

Meriam had dit aan

We stapten wat door de stad en kochten van alles een jongen kwam opeens naar mij en vroeg of ik zijn huiswerk had gemaakt? Jou huiswerk hoezo zou ik jou huiswerk moeten maken? Hij keek geschrokken verkeerde persoon pardon heeft je zus mijn huiswer...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

We stapten wat door de stad en kochten van alles een jongen kwam opeens naar mij en vroeg of ik zijn huiswerk had gemaakt? Jou huiswerk hoezo zou ik jou huiswerk moeten maken? Hij keek geschrokken verkeerde persoon pardon heeft je zus mijn huiswerk gemaakt? Ik keek hem raar aan vraag het haar zelf maar hoezo moet ze jou huiswerk maken?  Uhh ik snapte iets niet dus had ze voorgesteld om mijn huiswerk te maken zodat het juist is, oh ik zal het haar vragen als ik thuis kom me naam is Yasir voor de duidelijkheid komt in orde doei, doei schoonheid. Ik en Meriam gingen eten en vertrokken toen naar huis , thuis vroeg ik Yasmina of ze zijn huiswerk had gemaakt ze zei ja maar zuchten wat is hier aan de hand? Er zijn zo veel vragen waar ik maar geen antwoord op krijg die rode arm van gisteren, waarom ze geen zin heeft in school en hoezo iedereen haar kech noemt wat heeft ze te verbergen? Ik kom daar wel achter sorry zus maar ik moet er achter komen ik vertrouw dit niet meer er werd op de deur geklopt en Yousra kwam binnen ze is me nicht. Salam zei ze,salam antwoordde ik toen vroeg ik of zei er iets van wist ze keek me medelijdend aan je zus werd paar dagen geleden ik vind het erg te moeten zeggen maar ze werd ontmaagd ik keek haar geschrokken aan wat? Ja daarom noemt iedereen op school haar kech nu begint het duidelijk te worden hoezo vertelde ze het niet aan mij? Misschien was ze bang je zou het aan Youssef vertellen ze weet toch ik zou haar nooit verraden bij Youssef maar serieus ontmaagd had ik niet verwacht ik ook niet toen ik het hoorde zei Yousra.


Zullen ze een normaal leven leiden of word het nog meer elende

nieuwe deel

xxx Yasmina

Our lifeWhere stories live. Discover now