part 2

29 3 3
                                    

Pp Yasmina

Vandaag is het 1ste dag school in Nederland pff gisteren was het de ergste dag van me leven ik hoorde me deur open gaan en zag Amina in de open Salam zinaaa zei ze Salam antwoordde ik mama vraagt of je snel doet? Ja ik ga nu me kleren aan doen

dit deed ik aan

dit had Amina aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

dit had Amina aan

ik vertrok naar beneden en zag me moeder me deze x wel trots aan kijken vanaf nu moet ik beginnen me te gedragen want gisteren liep het verkeerd af

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ik vertrok naar beneden en zag me moeder me deze x wel trots aan kijken vanaf nu moet ik beginnen me te gedragen want gisteren liep het verkeerd af. Allee zina's doe snel jullie moeten naar school zei me moeder we deden snel en vertrokken naar school op school keek iedereen ons aan waarom kijken ze zo? Vroeg Amina, ik ga maar liegen dat ik het niet weet waarschijnlijk omdat we nieuw zijn we zaten in andere klassen ik en Amina ik wist de weg niet dus vroeg ik een meisje de weg ze heet Asma ze leidde me en ja ik kwam de klas binnen en iedereen keek me geschokt aan of ze waren voor men ogen aan het roddelen. Dag Yasmina je mag naast Yassine gaan zitten euh mevrouw een kech zit niet naast me hoor noem haar nog 1 x kech en je proeft de grond riep AsmaXberbersegurllltjeeX! Ze mag wel naast mij komen zitten zei een boy ik keek hem dankbaar aan en ging zitten iedereen was natuurlijk aan het roddelen omdat ik gisteren werd ontmaagd en dat deed me pijn ik heb zelf ook spijt van wat er is gebeurd had ik maar naar Safiyae geluisterd. Jullie krijgen een taak per 2 met degene die naast je zit tegen woensdag ik keek de boy aan mag ik je naam weten? ja is goed ik heet Younes zei hij en jij? Yasmina is de naam de bel ging dus ik ging naar buiten en ging meteen naar mijn tweelingzus Amina ze keek me aan hoe was de 1ste dag? Ik loog dat het goed ging en bij jou? Kapot leuk ik heb veel mensen leren kennen maar iedereen noemde je kech idk why dus ik riep en opeens ze waren stil kfsh die noemen me twin kech wa is hun probleem? Idk wat hun probleem is ik keek rond en zag een hoofd die ik liever niet zag hij kwam naar me toe en vroeg ga je me niet voorstellen aan je zus? Ik keek hem vies aan en trok hem mee gisteren was een fout die nooit moest gebeurd zijn maar hou me zus hier buiten hij pakte me bij me hand je doet alles wat ik zeg of je broer komt er achter dat ik je ontmaagde hij lachte ik krijg tranen in me ogen sff is goed wat wil je? Nou ik wil dat je me huiswerk altijd maakt, pfff is goed hij vertrok y Allah help me ik wil dit niet me hele arm zag rood zo hard kneep hij erin me tranen gingen de vrije loop ik droogde ze af en ging naar buiten. Thuis aangekomen groette ik me moeder en ging naar boven en begon aan huiswerk voor mij en voor hem ik weet zijn naam niet dus dat laat ik open toen ik klaar was pakte ik me gsm en appte Asma dat ik haar morgen zie aan school Amina kwam binnen en keek me bezorgd aan er is wat met je vertel me de waarheid, er is echt niks loog ik gewoon een beetje moe morgen is het wel over wat is dat op je arm? Shit ik was vergeten me pyjama is korte mouwen me trui jeukte dus nu ziet het rood loog ik ze geloofde me en ging weer weg ik haat het te liegen tegen mijn twin maar beter komen ze er niet achter.

Nieuwe deel

xxx Yasmina

Our lifeWhere stories live. Discover now