10.kapitola

117 8 8
                                    

Motorku postavil pri menšej fontánke pred vchodom do nášho veľkého domu.

„Ďakujem“- povedala som mu , keď som sa postavila z motorky a dal mi dolu prilbu. Liam sa postavil a chytil ma za zápästie. Otočil si ma čelom k sebe a oprel sa o motorku. Pritiahol si ma bližšie k sebe a ja som mohla cítiť jeho vôňu.

„Nemám rád , keď Harry si s tebou flirtuje“- povedal mi Liam a pozeral sa mi do očí. Zapozerala som sa do jeho hnedých, prekrásnych očí. Mala som pocit, ako by som sa v nich roztápala. Podlomili sa mi kolená a keby ma Liam nedržal okolo pása, bola by som na zemi. Ten chlapec ma dostal, podmanil si ma, otočil si ma okolo prsta.

„Prečo? Má ti to byť jedno“- povedala som a zapozerala som sa do zeme. Liam mi nadvihol bradu a pocítila som jeho pery na tých mojich. Spodnú peru mi sal medzi jeho perami. Naše jazyky boli dokonalo synchronizované. Po chvíli sme sa museli odtiahnuť pre nedostatok kyslíka.

„Veríš na lásku na prvý pohľad?“- opýtal sa ma a ja som len rýchlo prikývla.

„Spoznal som jedno dievča“ povedal Liam sa zapozeral sa na mňa. „ Poznám ho len krátko, je úžasná, ambiciózna, dokonalá. Pri pohľade na ňu strácam reč, dych. Ja asi som sa do nej zamiloval. Lenže je tu jeden problém“- povedal a pozrel sa do zemi a opäť na mňa.

„Ja totižto neviem či jej to mám povedať a ak áno, tak neviem ako“- priznal sa mi a ja som sa aj popri tej bolesti, čo som cítila vnútri srdca musela na neho usmiať.

„Určite by si jej to mal povedať. Možno, možno aj to dievča je do teba zbláznené, len čaká kedy spravíš prvý krok. Dievčatá nerobia prvý krok, to si zapamätaj. A ako jej to povedať? Choď za ňou a rob to, čo ti káže srdce a nie mozog“- povedala som a usmiala som sa na neho a trošku som sa odtiahla.

„Takže mám prísť za ňou a povedať jej všetko?“- opýtal sa ma a ja som len prikývla. Začalo pršať a ja som sa vymotala s Liamovho objatia a prechádzala som k domu.

„Milujem ťa“- povedal Liam , keď som bola na prvom schode. Otočila som sa a on bol pri mne.

„Milujem ťa odkedy som sa stretol. Milujem vôňu tvojich vlasov, ktoré vždy voňajú po vanilke. Milujem , keď môžem sa na teba dívať. Prídeš mi tak strašne dokonalá“- povedal a priblížil sa k mne. Stála som tam obarená jeho slovami a nedokázala som sa pohnúť. Bola som ako prikovaná. Pozerala som sa na neho, neschopná povedať čokoľvek.

„Prosím ťa , povedz niečo“- povedal mi , ale ja som nemala slov. Nevedela som čo povedať, možno aj preto som nič nehovorila. Možno som bola v šoku.

„Ja... ehm...“- koktala som.   „Neviem čo povedať, ja...som zaskočená, nemyslela som si , že myslíš mňa.“ – povedala som. Liamovi zosmutnela tvár a odsunul sa odo mňa. Otočil sa mi chrbtom a šiel k motorke. Nasadol na ňu a pozrel sa na mňa. Pribehla som k nemu .

„Kam ideš?“  „Domov, alebo za chalanmi ...ja potrebujem sa upokojiť ..“- Liam furt hovoril, ale ja som ho chytila za límec trička a zovrela som ho v dlaniach.

„Drž už hubu, Payne“- povedala som a prisala som sa mu na pery . Liam bol prekvapený, ale začal spolupracovať. Po hodnej chvíli sme sa odtiahli a nalapali trošku vzduchu.

„To som vážne nečakal“- povedal  a usmial sa.

„Si sama doma?“- opýtal sa ma Liam a ja som len jednoducho pomrvila ramenami a usmiala som sa . Zobrala som ho za ruku a ťahala do vnútra. Otvorila som dvere a vyzula som sa z mokrých topánok. Liam spravil to isté a ja som ho znova ťahala ďalej do vnútra. Prišla som do kuchyne a zazrela som Alberta.

Dangerous guns (Liam Payne-ff, slovak)Kde žijí příběhy. Začni objevovat